The Lord of the Rings: War in the North trailerek

Két videó érkezett a The Lord of the Rings: War in the Notrth című akció-RPG játékból, amit várhatóan idén novemberben ad ki a Warner és a Snowblind PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra. A játék három hősről szól, akik Sauron egyik legerősebb hadnagya, Agandaur és serege ellen veszik fel a harcot, akik északon gyülekeznek, hogy onnan indítsanak támadást.

Egy három főből álló csapat kalandjait élhetjük át a játékban, melyet egy ember, egy tünde és egy törp alkot. A sztori, melyről a játék szólni fog, épphogy megemlítődik a könyvekben és filmekben, így temérdek újdonságot tudhatunk meg Középfölde zord, északi tartományáról.

Többek között olyan, eddig nem láthatott helyszínekre is eljuthatunk majd, mint például Karndune, ami egy fémből épült fellegvár, így magához vonzza a villámokat, amik Agandaur démoni mágikus erejének forrásai. A végső összecsapást várhatóan ott fogjuk megvívni.

A történetet egyedül, valamint két és háromfős online kooperatív módban is végigvihetjük, sőt, akár osztott képernyőn is lehetőségünk lesz egy gép előtt ülve játszani egy barátunkkal. A játék akció-RPG lesz, ami ugyan nem rendelkezik részletes szerepjáték elemekkel, viszont egy mezei akciójátéktól többet ígérnek a fejlesztők.

A The Lord of the Rings: War in the North megjelenése 2011. november 2-án lesz az Egyesült Államokban, az európai megjelenési dátumot még nem tudni, de várhatóan nem sokkal azt követően nálunk is kapható lesz a játék.

Azóta történt

Előzmények