Star Wars: The Old Republic - Problémák az új frissítéssel

Nemrég frissítette Star Wars: The Old Republic című MMO játékát a BioWare. A "Rise of the Rakghouls" című patch újabb tartalmakat hozott a programba, viszont sajnos olyasmi is bekerült, aminek nem örülnek a játékosok. Az egyik magas szintű, nyílt PvP helyszínen ugyanis annyira kiegyensúlyozatlanná vált azóta a játék, hogy a Köztársaság oldalán harcoló játékosoknak semmi esélyük sincs a győzelemre.

Az Ilum nevű PvP helyszínen ugyanis rengeteg Sith játékos elfoglalta a kijelölt ellenőrzőpontokat, majd behatoltak a Köztársaság bázisára, ahol úgymond "campelték" (Azaz megvárták, míg felbukkan és egyből lelőtték) az orvosi központban újjáéledő szövetséges játékosokat. Az alábbi videó ezt szemlélteti:

A BioWare időközben tudomást szerzett a dologról, így a SWTOR fórumán tudatták a játékosokkal, hogy gőzerővel dolgoznak a probléma okának felderítésén és kijavításán.

Valamint azóta bekerült egy frissítés is a szövegbe, melyben leírják, hogy hamarosan várható a hivatalos álláspont is, azonban mielőbb ezt megtehetnék, jobban ki kell vizsgálniuk a kialakult helyzetet.

Azóta történt

Előzmények