Star Wars: The Old Republic megjelenés szeptemberben?

Az MCV nevű oldal egyik forrásának állítása szerint a régóta várt Star Wars MMO megjelenése idén szeptemberben esedékessé válhat. Ez későbbi dátum, mint ahogyan azt az Electronic Arts fejese, John Riccitiello mondta egy évvel ezelőtt, ugyanis akkor még 2011. tavaszáról volt szó. Mindazonáltal mindez még mindig nem tekinthető hivatalos bejelentésnek, amíg nem maga a kiadó teszi azt meg.

Persze az valahol érthető, hogy amennyiben tényleg a World of Warcraft az ellenfél, úgy a BioWare nem tud egy ilyen hatalmas világgal rendelkező játékot összedobni nagyon hamar. Főleg, miután a BioWare nem arról híres, hogy elkapkodná a játékai kiadását, hogy azután az gyorsan feledésbe is merülhessen.

Most azonban nagyon úgy fest a dolog, hogy idén szeptemberben végre boltokba kerülhet az új MMO. Az MCV-nek nyilatkozó belső ember állítása szerint ugyanis az EA ekkor szeretné kiadni a nagy reményekkel kecsegtető játékot. A végleges megjelenési időpontot állítólag heteken belül hivatalosan is bejelentik majd.

Azóta történt

Előzmények