Star Wars: The Old Republic: Flashpoints

A BioWare kiadott egy új videót a Star Wars: The Old Republic címmel hamarosan megjelenő MMO játékból, amiben megismerkedhetünk az egyik úgynevezett "Flaspoint"-tal, azaz tulajdonképpen ez lesz az instance helyi megfelelője.

A videón a Taral V nevű flashpointot mutatják be nekünk, ahol is egy Jedi mestert őriznek egy szigorúan titkos birodalmi börtönkolóniában, valahol a Maelstorm-ködben. Hogy kiszabadítsák a Köztársaság erőinek számára pótolhatatlan Jedi mestert, először egy erősen őrzött birodalmi bázisra kell behatolniuk a játékosoknak, ahol egy komputerből tudhatják meg a börtön pontos helyét, amelyikben a foglyot őrzik

Ezeket a flashpoint-okat tetszőleges számban lehet újra ismételni, miközben kipróbálgatjuk a végkimenetelt befolyásoló választásokat, melyeket közben hozhatunk. Ahogyan azt általában megszokhattuk a többi MMO-ban, ezek a helyek sokkal erősebb ellenfelekkel lesznek megpakolva, akiket csak jó csapatmunkával és megfelelő taktikával tudunk legyőzni. Viszont a jutalom (loot) is ehhez mérten jobb lesz.

Aki több információra is kíváncsi ezeket a flashpointokat illetően, az több információt is találhat róluk a játék hivatalos oldalán.

Azóta történt

Előzmények