Splinter Cell Conviction: Co-op bemutató, Vörös kód trailer

Az Ubisoft egy új videót adott ki a Splinter Cell Conviction-ból, amelyben szemügyre vehetjük az egyik karakter (vélhetőleg orosz ügynök) felhozatalát, az utolsó videóban pedig a cooperative lehetőségeit tekinthetitek meg.

A játék cooperative része igen ígéretesnek tűnik, hiszen online egyik barátunkkal végigjátszhatjuk a Co-op sztorit, amely szorosan illeszkedik majd a fősztorihoz. Sam Fisher ebben a játékmódban nem lesz elérhető. Az előzetes információk szerint két ügynök közül választhatunk; egy amerikai és egy orosz kommandós közül. Dedikált szerver támogatás pedig nem lesz, mert teljesen felesleges két személy részére; helyette viszont lobby rendszer lesz, amelyben a leader a beállításokat, nehézségi szintet, stb könnyen kezelhet.

Ha gyors játszmát szeretnünk, akkor a matchmaking a ping és a földrajzi elhelyezkedés (közelség) alapján fog besorolni minket egy ismeretlen gamer mellé, így online játék közben nem számíthatunk majd különösebb akadásokra, lagra. Majd meglátjuk mi is lesz ebből az online rendszerből, hiszen a Modern Warfare 2-nek is hasonló a matchmaking, melynél meglehetősen gyakoriak a lagok még...

Ráadás: Cooperative bemutató a giantbomb jóvoltából

Azóta történt

Előzmények