Shadow of Mordor: a bennünk élő lidérc ereje

A Hobbit és a Gyűrűk Ura közötti időben játszódó Middle-Earth: Shadow of Mordor Talion történetét meséli majd el. A kósza, akinek családját és barátait lemészárolták, őt pedig magára hagyták meghalni, a legváratlanabb módon kap segítséget: egy lidérc akaszkodik rá az árnyékvilágból, hogy szövetséget kössön vele és együtt teljesítsék a bosszút, amelyre mindkettejük áhítoznak.

Az új trailer most a lidércerőkbe nyújt nekünk betekintést: láthatjuk, ahogy Talion és misztikus szövetségese kideríti például egy ellenfélről egy szolgájának kifaggatásával, hogy mitől retteg és azt küldi  ellene, elkerülve a konkrét összecsapást. Az Assassin's Creedre hajazó akció-kalandjátékot a Monolith fejleszti (Blood sorozat, F.E.A.R. széria, Shogo), megjelenése idén október elején várható.

Azóta történt

  • Shadow of Mordor: a kulisszák mögött

    A játék két főszereplőjének szinkronhangja mesél a karakterekről, vigyázat, akik még mindig nem ismerik a hőst kísértő lidércet, azok számára komoly spoilerek jönnek!

  • Gamescom 2014: Shadow of Mordor

    A Gyűrűk Ura világa sosem volt még ilyen sötét tónusú és felnőtt, mint a Warner Bros és a Monolith közösen készülő játékában, a Shadow of Mordorban.

  • Shadow of Mordor: érkezik a Season Pass

    A Shadow of Mordor készítői sem akarnak kimaradni a DLC-k által nyújtott többletbevételből, azok számára pedig, akik egyben megvásárolnák az összest, sok-sok extrát nyújtanak majd.

  • Middle-earth: Shadow of Mordor előzetes

    A feladat: feldúlni az orkok, trollok és goblinok életét ebben az igen látványos, új megoldásokkal teli akciójátékban. Jól hangzik, ugye?

Előzmények