Hirdetés

Shadow of Mordor: videón az előrendelői DLC

Hirdetés

A Middle-Earth: Shadow of Mordorban Taliont alakíthatjuk majd, egy kószát, aki kis híján elhalálozik, de aztán sötét erőkkel felvértezve visszatér az élők közé, hogy bosszút álljon barátai és családja gyilkosain. A dinamikusan generált főellenségekkel megpakolt játék elsőre nagyon is hajaz az Assassin's Creed szériára, de számtalan elem (többek között maga a világ) újszerű lesz benne, ígéri a fejlesztő Monolith, amely stúdiónak többek között a sokak által szeretett F.E.A.R., és Blood sorozatokat is köszönhetjük.

Mindazok, akik már a megjelenés előtt megvásárolják a Shadow of Mordor című akció-kalandjátékot, rátehetik a kezüket egy Dark Ranger skinre, valamint egy Test of Power elnevezésű kihívásra – ezt kívánja promózni az alant megtekinthető videó. A program megjelenése idén október hetedikén esedékes.

Azóta történt

 • Heti retro bemutató: Blood

  Visszatérés abba a korba, ahol egy jó FPS-hez elég volt némi horror, egy csiper paródia, meg persze hatalmas fegyverek!

 • Shadow of Mordor: a bennünk élő lidérc ereje

  Tovább dübörög a Shadow of Mordor médiagépezete: a Warner Bros. nem akar semmit a véletlenre hagyni, így folyamatosan új anyaggal látja el a potenciális vásárlókat.

 • Shadow of Mordor: a kulisszák mögött

  A játék két főszereplőjének szinkronhangja mesél a karakterekről, vigyázat, akik még mindig nem ismerik a hőst kísértő lidércet, azok számára komoly spoilerek jönnek!

 • Gamescom 2014: Shadow of Mordor

  A Gyűrűk Ura világa sosem volt még ilyen sötét tónusú és felnőtt, mint a Warner Bros és a Monolith közösen készülő játékában, a Shadow of Mordorban.

Előzmények