RollerCoaster Tycoon - PC-re is új rész készül

A RollerCoaster Tycoon 4 Mobile nem aratott osztatlan sikert a sorozat rajongói körében, és követelték a teljes értékű folytatást is. A könyörgésük meghallgattatott, az Atari ugyanis bejelentette, hogy PC-re is készül egy RollerCoaster Tycoon játék. Igazán részleteket nem árultak el ezzel kapcsolatban, de azt leszögezték, hogy nem az iOS verzió portolásáról vagy egy Facebook-szerű játékról van szó.

Anthony Chien beszélt arról a DigitalSpy-nak adott interjúja során, hogy először mindenképpen mobilokon lesz elérhető egy új RollerCoaster Tycoon játék, és csak utána érkezhet egy PC-s változat.

Ezen felül kiderült, hogy a RollerCoaster Tycoon 4 Mobile nem free-to-play lesz. Ennek ellenére mikrotranzakciót is tartalmazni fog, és kezdésnek rögtön 5 dollárnak megfelelő ingame felhasználható pénzt kap mindenki. Ez pedig több lesz, mint amennyibe a játék kerül.

Tehát a lényeg, hogy hamarosan érkezik a mobilos RollerCoaster Tycoon, utána pedig számíthatunk egy teljes értékű számítógépes kiadásra is.

Azóta történt

Előzmények