Risen 2: Megjelenési dátumok

A Risen 2: Dark Waters című RPG-t kiadó Deep Silver nemrég bejelentette, hogy a játék konzolos verzióinak megjelenését el kellett halasztaniuk májusra, mert még akadnak benne hibák, amit a Pyranha Bytes szeretne kiküszöbölni megjelenés előtt. A csúszás nem érinti a PC változatot, az a tervezett időpontban napvilágot lát, még április folyamán.

A játék PC-n és konzolokon egyaránt megvásárolható lesz digitális és dobozos kiadásban is, valamint bizonyos régiókban elérhető lesz gyűjtői változatban is. A Risen 2: Dark Waters című RPG játéknak legelőször a PC változata jelenik meg Európában, mégpedig április 25-én. A konzolos kiadások a játék amerikai premierjével egy időben látnak majd napvilágot, egy hónappal az európai PC-s megjelenést követően.

Amerikában és Kanadában a Risen 2 május 22-én jelenik meg mindhárom platformon, míg az Európában élő PS3 és XBOX360 tulajdonosok ezt követően, május 25-én juthatnak hozzá a konzolos verziókhoz. Magyarországon a Risen 2: Dark Waters április 27-én jelenik meg PC-re, az azt forgalmazó CNG.hu jóvoltából pedig egy különleges CE kiadásban is megvásárolhatjuk a játékot, amihez még egy rumos hordót is kapunk.

Azóta történt

Előzmények