Risen 2 - bemutatkozik a magyar PC-s Gyűjtői Változat!

A Risen 2: Dark Waters PC-s változatának megjelenését a magyar piacra szánt, teljesen egyedi gyűjtői változattal ünnepli a kiadó Deep Silver és a forgalmazó CNG.HU Kft.

A sorszámozott, egyedi fahordóban érkező kiadás tartalma fantasztikus ajánlat leendő kalózoknak, hiszen a kalóz zászló, a matricák, a kalóz medál és térkép mind segítenek majd a hangulat teljes átélésében és a kincsek felhalmozásában! A zenei CD és a „hogyan készült?” DVD-k a színfalak mögé adnak bepillantást, a 12 cm-es Jaffar szobor pedig a játék egyik központi NPC-je (és a valaha volt egyik legfurább NPC) előtt tiszteleg.

És ha ezek sem részegítenék meg a játékosokat, akkor fokozzuk még a rumadagot!

Minden Gyűjtői Változathoz jár még egy Kincses Sziget DLC is, mely egy új helyszínt, számtalan misztikus fejtörőt és egy legendás tárgyat tartalmaz (ez utóbbi állandó statisztika-növelést ad).

A Risen 2: Dark Waters PC Gyűjtői Változatát csak az 576 és CD Galaxis üzletekben lehet előrendelni, nagyon limitált darabszámban.

A Deep Silver közreműködésével a Risen 2: Dark Waters Xbox360 és PS3 változatai magyar dobozzal és kézikönyvvel érkeznek, a normál PC-s változat pedig igényes külső kartontokkal (dombornyomással és fóliázva), nyomtatott térképpel jelenik meg!

A Risen 2: Dark Waters játék magyar megjelenése 2012. április 27.

Azóta történt

Előzmények