Resident Evil 3 Remake - Napokon belül jön a demó

Elsőként Xbox One-on lesz játszható az alkotás, de néhány órával később a PC-s és PS4-es felhasználók is tehetnek egy próbát a játékkal.

A Capcom ma bejelentette, hogy a rajongók napokon belül belekóstolhatnak a Resident Evil 3 akciódús demójába. A Resident Evil 3: Raccoon City Demo keretében a játékosok felhúzhatják a legendás hősnő, Jill Valentine cipőjét, ahogy Carlos Oliveira és a U.B.C.S. (Umbrella Biohazard Countermeasure Service) oldalán igyekszik evakuálni a civileket az összeomlás szélén álló Raccoon Cityből. Az ártatlan civilek mellett Jillnek saját magát is mentenie kell a könyörtelen biológiai fegyver, Nemesis elől, akinek az elpusztítása az egyetlen célja. A demó Xbox One-on 2020. március 19. 5:00-tól, PlayStation 4-en és PC-n pedig 2020. március 19. 18:00-tól lesz elérhető, a teljesítéséért pedig egy exkluzív előzetes lesz a játékosok jutalma.

Ha Jill küzdelme nem lenne eleve elég hátborzongató, a Capcom meghívja a játékosokat, hogy próbára tegyék magukat egy kihívást jelentő Mr. Charlie vadászaton a demóban. Összesen húsz Mr. Charlie szobor van szétszórva Raccoon City-szerte: képes vagy megtalálni és elpusztítani mindet, miközben Nemesis folyamatosan ott van a sarkadban? A képernyőn megjelenő számlálóval nyomon követheted a már megtalált szobrokat, végső teljesítményed pedig megtudhatod a demó végén.