Remekül néz ki az NBA 2K21 újgenerációs változata

Fejlesztői kommentárral nézhetünk bele a sorozat legutóbbi részének nextgen verziójába.

Mióta a 2K először felfedte az NBA 2K21 újgenerációs változatának játékmenetét, a Visual Concepts újabb és újabb részleteket osztott meg arról, hogy miként fogja a játék az alapoktól kifejezetten ezen platformokra fejlesztett verziója teljes mértékben kihasználni a PlayStation 5 és az Xbox Series S/X erejét, sebességét és technológiáját. Ma a Visual Concepts csapatából Erick Boenisch (Executive Producer) és Mike Wang (Gameplay Director) ad egy újabb betekintést az új konzolok hozta fejlesztésekbe

A közvetlenül a még fejlesztés alatt álló NBA 2K21-ben rögzített új Golden State Warriors vs. New Orleans Pelicans játékmenet felvétel alatt kommentálva Erick és Mike kiemel néhány példát arra, hogy mit sikerült elérnie a csapatnak a játék újgenerációs változatában, köztük:

  • Villámgyors töltési idők: Az újgenerációs konzolok beépített SSD-jének (solid-state drive) képességeit kihasználva az NBA 2K21 rendkívül rövid töltési idővel helyezi a játékosokat közvetlenül az akció közepébe.
  • Minden korábbinál közelebb a valósághoz: A mozgásra, becsapódásra, dobásra, cselezésre más területekre épülő újgenerációs fejlesztések egy olyan NBA 2K élményhez vezetnek, amik összemossák a játék és a valóság közti vonalat.
  • Az aréna életre kel: Az NBA 2K21 új alapokra helyezi a tömeginteraktivitást, köszönhetően az arénát betöltő több, mint 150 MI vezérelte karakternek.
  • Új játékperspektíva: A dinamikus új Rail Cam közvetlenül a fapadlóra helyezi a játékosokat, remek rálátást biztosítva a teljes meccsre, valamint kiemelve a játékosok és az aréna lenyűgöző látványát.

Ha pedig már kommentár, a rajongók örömmel fogják hallani, hogy az NBA 2K21 újgenerációs változata két külön kommentátor csapatot is tartalmaz. A jelenlegi stáb, avagy Kevin Harlan, Greg Anthony és David Aldridge mellett a játékosok számára Brian Anderson, Grant Hill és Allie LaForce tartja majd frissen a kommentátor élményt. Emellett olyan különleges vendégek nyújtanak majd kiváló elemzéseket, mint Doris Burke, Steve Smith, Chris Webber, Brent Barry, Clark Kellogg és sokan mások.

2020. október 29-én a 2K bemutatja továbbá az NBA 2K21 újgenerációs változatának új játékmódjait és exkluzív lehetőségeit, köztük az NBA 2K Neighborhood néven ismert élményét felváltó internetes kosárlabda közösségének felületét.