Reggeli a Gamepoddal, május 10.

A mai napon Ármin és Pálma nevű kedves olvasóink ünneplik névnapjukat. Boldog névnapot nekik! Időjárásunkat tekintve gyenge légmozgásra, változóan, többnyire gyengén felhős égboltra számíthatunk, néhol előforduló záporokkal. Napközben 21-25 °C várható.

Ma jelenik meg: a mai napon nem érkezik semmi említésre méltó

Reggeli érdekesség:

Két játékon dolgozik a Santa Monica, a God of War fejlesztője. Pletykák szerint ezek a God of War következő része, ami jövő szeptemberre készülhet el, míg a másik a már többször szóbeszéd tárgyát képező Warhawk folytatás lehet.

Apró információk érkeztek a Rayman Origins-ről, amit még tavaly jelentett be a Ubisoft. Az újra 2D-be költöző Rayman valamikor a karácsonyi szezonban érkezhet Xbox360-ra és PS-ra. A Game Informer kérdéseire válaszolva árulta el Michael Ancel, hogy az első Rayman játéktól könyebb epizódra számíthatunk, mivel azt kevesen vitték végig nehézsége miatt. Ettől függetlenül mindenkit biztosít arról, hogy kellő kihívás lesz a játékban. Elárulta azt is, hogy igyekeznek úgy kialakítani a játékot, hogy a gyűjtögetést kedvelők és a "speedrun" stílus kedvelői is megtalálják a számításukat. Lesz koop multiplayer lehetőség, de a pályák felépítésénél ügyeltek rá, hogy egyedül és többen játszva is ugyanolyan élvezetes legyen.

Reggeli Trailer:

Reggeli bölcselet:

"Jobbat keresve gyakran jót veszítünk." W. Shakespeare

Előzmények

  • Reggeli a Gamepoddal

    Új rovatot indítunk, ami a reggeli ébredést hivatott megkönnyíteni, és lehetőséget biztosít, hogy még a munka/iskola előtt olvashassátok.