Ratchet & Clank: QForce - bejelentve

Az Insomniac Games által megálmodott Ratchet & Clank franchise egy újabb fordulóponthoz érkezett, ugyanis pár hónap múlva fogja ünnepelni a 10. évfordulóját. Bizony repül az idő, és az eddig kilenc epizódot (és egy pár spin-off-ot) megélt sorozat idén újra folytatódhat, hiszen a tizedik évfordulón a tizedik epizódot készül kiadni a fejlesztő.

Egyelőre elég szűkszavúak voltak, de azt már elárulták, hogy a rengeteg rajongó kérésének engedve egy klasszikus 3D perspektívát és irányítást tartalmazó folytatást hegesztenek éppen, amely őszre várható Ratchet & Clank: QForce címmel.

[+]

Ha valakinek még ez sem lenne elég, akkor hamarosan vethet egy pillantást a szintén rajongói kérésre készített június 27-én PS3-ra érkező Ratchet & Clank Collection-re, amely az első három PS2-re megjelent epizódot fogja tartalmazni (Ratchet & Clank; Going Commando; Up Your Arsenal), egy picit felturbózott grafikával és HD felbontással.

A Ratchet & Clank: QForce Európában Blu-Ray lemezen és a PS Store-ban is elérhető lesz - ellentétben USA-val, ahol Full Frontal Assault néven jelenik meg, csak letölthető formában.

Azóta történt