Premier előzetesen az Octopath Traveller II

A folytatás már elérhető PC-n, PlayStation és Nintendo Switch konzolokon.

A kritikusok által is elismert eredeti játék fejlesztőitől, az OCTOPATH TRAVELER II a játékosoknak egy teljesen új világot mutat be, Solistiát, ahol nyolc utazónak, egyedi történetekkel és motivációkkal kell neki vágniuk a veszélyes vidékeknek, az ellenségek stratégiai, körökre osztott csatákban való legyőzésének, valamint el kell igazodniuk egy új, ígéretekkel teli ipari korszakban. A játék premierjével együtt befutott a launch trailer is, amelyet lentebb ti is megnézhettek.


Az OCTOPATH TRAVELER II egy teljesen új történetet mesél el, egy új világban, amely független az eredeti címtől. A játékosok megismerhetik mind a nyolc eredeti karaktert és átélhetik az új funkciókat és a játékmenet elemeket. Az OCTOPATH TRAVELER II a tökéletes játék a sorozat újoncainak, miközben megőrzi az eredeti játék báját a már meglévő rajongóknak azáltal, hogy fejleszti a sorozat ikonikus HD-2D látványvilágát, amely egy elképesztő keveredése a retró 2D karaktereknek egy gyönyörű 3D világgal.

Az új és visszatérő játékmenet funkciók és elemek:

  • Break & Boost Harcrendszer – A játékosoknak stratégikusan kell cselekedniük, hogy kihasználhassák az ellenségeik gyengepontjait és megtörjék („Break”) őket, ezzel pedig több sebzést okozhassanak, és “Boost”-olják az utazóikat, hogy felfejlesszék a készségeiket.
  • Path Actions – A játékosok az adott karakterekre jellemző egyedi akciókkal léphetnek kapcsolatba különböző módokon az NPC-kel a világban. A Path Action-ök a főhőstől és a napszaktól függően változnak.
  • Teljesen új történet és karakterek – A játékosok egy hatalmas kalandra indulhatnak el Solistia új világába, és a nyolc utazó összefonódó történeteit élhetik át: Hikari (Harcos), Agnea (Táncos), Partitio (Kereskedő), Osvald (Tudós), Throné (Tolvaj), Temenos (Pap), Ochette (Vadász) és Castti (Patikus).
  • Napszak – A város látképe és a Path Action-ök minden karakter számára elérhetőek és változnak a napszak függvényében, így több lehetőség nyílik a felfedezésre.
  • Latent Power – Egy új harcelem, amellyel a karakterek erőteljes képességeket hajthatnak végre egyszer, amikor a képesség mérője megtelik harc közben.
  • Keresztutak – Utazásuk közben további történetek derülnek ki a főhősök között, amellyel még jobban összekötődik a narratívájuk.