PlayStation Store frissítés - 2013.02.27.

A tegnapi napi frissítés értékes újdonsággal szolgált minden PlayStation 3 tulajdonosnak. Belépéskor már tölthettük is le az 1.03-as frissítést, ami tovább csiszolt a rendszer amúgy sem fényes sebességén, valamint rengeteg tartalmi újdonság is bekerült.

A legfontosabbakat a God of War: Ascension közeli megjelenése okozta - két hét van a megjelenésig és felkerült a single player demo, valamint minden PlayStation Plus tag ingyen megkapja a God of War HD játékot. Ennél jobban fel sem pörgethetnének minket a megjelenésig.

Ugyancsak izgalmas tartalom a részben ingyenessé vált Uncharted 3 Multiplayer funkciója. Ellenben a Killzone 3 Multiplayer Triallal, itt nagyobb a szintkorlát, egészen tizenötös szintig fejlődhetünk, de a játék ott nem áll meg. Azért az ingyenességnek ára van, ugyanis tekinthetünk vázként a játékra, mert rengeteg funkciót kivágtak belőle és azokat külön meg kell vásárolnunk, mint szintkorlát vagy teljes feloldás, osztott képernyős mód, kooperatív küldetések, pályacsomagok, stb. Akinek nincs meg a játék, azokat buzdítanám a kipróbálásra, ugyanis megfelelő betekintést nyerhetünk eme remek játék többjátékos kompetitív módjába, de relatív olcsón fel is oldhatjuk az egyjátékos módot.

Felkerült továbbá pár PS3-as játék és PS2 Classic, melyek többsége megéri az árát. A Dynasty Warriors 7 (£34.99), a Demolition Inc. (£6.49) már elérhető, UK Store-on pedig 1-jén lesz elérhető a LittleBig Planet 2 Extras Edition (£19.99), ami tartalmazza az eddig megjelent összes DLC-t. Meglepő, de már meg lehet vásárolni a Bioshock: Infinite Season Pass-t £15.99-ért.

DLC fronton bőséges a felhozatal, melyek közül az egyik legizgalmasabb, a Skyrim: Dawnguard egy hétig 50%-os kedvezménnyel, £7.99 fontért vásárolható meg. Letölthető tartalmakkal gazdagodott többek között a Need for Speed: Most Wanted (Premium Modification Unlock pack - £5.49, Deluxe DLC Bundle - £19.99, Premium Timesavers Pack - £7.99), a Guardians of Middle-Earth és a Zen Pinball. A PlayStation All-Starts Battle Royale két cross-buy DLC-t kapott (Friendly But Deadly Pack £3.99, Warriors Pack £3.99), azaz egy vásárlással betudhatjuk a Vita-s és PS3-as verzióra ezeket. Végül, de nem utolsó sorban megjelent a Call of Duty: black Ops II-höz a Revolution DLC is £11.59-os áron.

Demo téren sem panaszkodhatunk, megkaptuk ugye a fentebb már említett God of War: Ascension single player demóját, valamint a Page Chronica és a Knytt Underground is megkapta a maga kipróbálható verzióját.

A teljes újdonságok listáját itt találhatjátok.