Overwatch - Mától bárki kipróbálhatja Sombrát

Az idei BlizzConon egy igen hangulatos leleplezés keretén belül jelentették be az Overwatch új karakterét Sombrát, akinek létezéséről már hosszú hetek óta tudtak a rajongók. A Blizzard eseménye után PC-n már elérhető volt az új karakter, igaz, hogy csak a teszt szervereken lehetett játszani vele. A mai naptól azonban bárki, akinek megvan a teljes játék PC-n vagy konzolon, már akár Sombrát is kiválaszthatja játékon belül.

Az új hős mellé megkaptuk az Arcade játékmódot (1v1, 3v3), de végre egy új pályán is játszhatunk, hála az Ecopoint: Antarcticának. Ha valakinek nincs meg a játék esetleg, annak jó hír, hogy ezen a hétvégén ingyen kipróbálható lesz az Overwatch PC-n és konzolokon is.

Azóta történt

Előzmények

  • Overwatch - Végre bemutatkozott Sombra

    A mexikói hacker karakter bejelentése mellé kiderült, hogy két új pálya is érkezik a játékba.

  • Két hét múlva bemutatkozik az Overwatch új hőse

    A Comic Conon leplezi le a Blizzard a játék új karakterét, amely a szóbeszédek szerint egy sniper-healer lesz.

  • Overwatch videoteszt

    Videós formában is bemutatjuk a Blizzard legújabb, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelent kompetitív FPS-ét, amely a fejlesztőcsapat korábbi alkotásaival merően ellentétben áll, de ez egyáltalán nem baj.

  • Overwatch (beta) bemutató

    Kipróbáltuk a Blizzard legújabb játékát, amely a cég korábbi alkotásaival merően ellentétben áll, de ez nem feltétlenül probléma az összképet nézve.