Mortal Kombat 11 - Élőszereplős trailerrel mutatkozott be Kitana

A Warner Bros Interactive Entertainment és a NetherRealms Studios ma új előszereplős Mortal Kombat 11 előzetest adott ki, amiben felfedte a játék legújabb karakterét is Kitana személyében. A trailer koncepciója az az egyetemes elképzelés, hogy mindenkiben ott rejlik a harcos, ami arra készteti, hogy megküzdjön elveiért. Ezt a víziót a Create Advertising Group keltette életre Joe Sill rendező és a Plastic Wax közreműködésével, átlagemberek ruházva fel a Mortal Kombat 11 ikonikus karaktereinek erejével. A hatást a Plastic Wax további vizuális effektekkel fokozta, többek között Sub-Zero jégmanipulálásával, Raiden villámaival és Kitana fémlegyezőivel.

Az előzetes megerősíti, hogy Kitana is csatlakozik a Mortal Kombat 11 harcosaihoz. Edenia 10000 éves hercegnője abban a hitben nőtt fel, hogy ő Shao Kahn biológiai lánya, és egyik leghalálosabb harcosaként volt ismert. Mikor megtudta az igazat, Kitana az Earthrealm oldalára állt a Shao Kahn elleni küzdelemben, és életét vesztette. Miután gonoszként felélesztették korábbi énjét, Kitana a szintén felélesztett Liu Kang oldalán a Netherrealm szolgálatába állt azzal az eltökélt céllal, hogy elpusztítsa a többi birodalmat.

Azóta történt

  • Mortal Kombat 11 teszt

    Kipurcant a bébicsősz, Shao Kahnnak egy szót se – a Mortal Kombat 11 mindennél jobban megkeveri a történetet, de ez jól áll neki.