DOOM - Hamarosan új részleteket kapunk

Lassan tényleg a nyakunkon van a DOOM széria legújabb részének a premierje, de az utóbbi időkben többnyire a többjátékos módból kaptunk ízelítőket. A zárt majd a nyílt béta végeztével azonban úgy tűnik, hogy végre friss anyagot is láthatunk majd az egyjátékos módból, minderre pedig nem kell már sokat várni.

A Bethesda nemrég bejelentette, hogy magyar idő szerint április 25-én 16:00-tól részleteket láthatunk majd a pályaszerkesztőből, két napra rá április 27-én 16:00-tól pedig Marty Stratton és Hugo Martin egy teljesen új egyjátékos pályarészt fog majd élőben streamelni. A DOOM hivatalos premierje egyébként május 13-án esedékes, a célplatformok pedig a PC, PS4, Xbox One.

Azóta történt

Előzmények

  • Elindult a DOOM nyílt bétája

    A fejlesztők egy új videóval is jelentkeztek, amelyben megmutatták, milyen egyedi páncélokat és festéseket kapunk a teljes kiadásban.

  • Nyakunkon a DOOM nyílt bétája

    Napokon belül bárki kipróbálhatja az érkező játék többszereplős módját.

  • [Stream/Felvétel]Megnézzük a DOOM zárt bétáját

    Megmutatjuk, hogy Xbox One konzolon, milyen lett a DOOM sorozat legújabb részének béta kiadása.

  • DOOM előzetes

    Hangosan nyikorogva egyre szélesebbre tárul a pokol rozsdás kapuja, néhány hónap és lerohannak a démonok. Néhány hónap és megérkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra az id Software pokoljárása, a legújabb DOOM.