Novemberben érkezik a Baldur's Gate 2 Enhanced Edition

Hamarosan megérkezik a Baldur's Gate 2 Enhanced Edition című játék, ami a BioWare legendás programjának felújított változata lesz. Az első rész már napvilágot látott PC-n, Macintoshon és iOS-en, az Android kiadás pedig hamarosan várható. A Steames kiadásról szóló tesztet elolvashatjátok itt.

A Baldur's Gate 2 Enhanced Edition az első részhez hasonlóan tartalmazni fogja a kiegészítőket, valamint új karakterekkel és lehetőségekkel is bővítik a repertoárt. Lássuk, mit fog tartalmazni a csomag:

  • The Final Chapter – A Baldur’s Gate 2 Enhanced Edition tartalmazni fogja a Baldur’s Gate 2: Shadows of Amn és Baldur’s Gate 2: Throne of Bhaal című kiegészítőket, így komplett lezárást nyújt a Bhaalspawn ivadékok történetéhez.
  • Négy új csapattag – A PC és Macintosh kiadáshoz mellékelve lesznek, míg az iPad és Android változathoz DLC-ként tölthetjük le a négy új karaktert. Ebből hárommal már találkozhattunk az első részben, ők Dorn Il-Khan a harcos, Neera a Vad Mágus, végül pedig Rasaad yn Bashir a szerzetes. Rajtuk kívül egy titokzatos tolvaj karakterrel is gazdagodik csapatunk, aki egy még rejtélyesebb mester szolgálatában állva keres nagy hatalommal rendelkező varázstárgyakat. Ha mindegyiküket felvesszük csapatunkba és végigvisszük extra küldetéseiket, akkor 30 új helyszínre is eljuthatunk.
  • The Black Pits 2: Gladiators of Thay – Tapasztald meg a magas szintű, taktikus Dungeons & Dragons küzdelmeket. Deríts fényt fogva tartóid gyenge pontjaira, miközben gyilkos csapdákkal és magas szintű ellenfelekkel küzdesz a túlélésért, mint például a Demi-Lichek, Mind Flayer-ek és Githyankik.
  • Könnyen kezelhető többjátékos mód – A Baldur’s Gate 2 Enhanced Edition megkönnyíti a multis játéklehetőségekhez való csatlakozást, akár tűzfal által biztosítva is.
  • Széles képernyők támogatása és egyéb újítások - A Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition teljes mértékben támogatja a 16:9, 16:10 és egyéb képarányú felbontásokat. A kézzel rajzolt háttereket az eredeti vázlatok alapján újra felújították, valamint a kezelőfelületben és a játékmenetben is fejlesztéseket eszközöltek.

A Baldur's Gate 2 Enhanced Edition megjelenése november 15-én várható PC-re és Macintoshra, majd azt fogja követni az iOS és Android kiadás, de hogy mikor, egyelőre nem tudni. Akit érdekel, az a hivatalos oldalon már előrendelheti a játékot, mégpedig 25 dollárért.

Azóta történt

Előzmények