Neverwinter: Curse of Icewind Dale

Akinek ismerős a Forgotten Realms világa, bizonyára hallott már az Icewind Dale (Jeges Szelek Völgye) című játékokról, valamint Menzoberranzan városa és az ott született legendás sötételf, Drizzt Do'Urden sem ismeretlen számára. A Neverwinter című, ingyenesen játszható MMORPG harmadik kiegészítőjében erre a helyre térhetünk majd vissza, hogy felvegyük a harcot egy élőholt varázslóval, Akar Kessellel, aki egy Black Ice (Fekete Jég) nevű matériával korruptálta a területet.

A játékosok számára a Black Ice ugyanakkor értékes alapanyag is, ebből készül ugyanis a kiegészítő néhány messze legerősebb tárgya is. Hogy ezt megszerezhessük, nyílt PvP-csatákban kell résztvennünk és győzedelmeskednünk. A PvP és PvE rendszer is bővül a kiegészítőben, aminek köszönhetően csapatosan járhatjuk be Icewind Dale régióit, valamint frakció-alapú háborús zónákat hozhatunk létre, ahol megütközhetünk egymással.

A Curse of Icewind Dale című kiegészítő a harmadik lesz a sorban a Fury of the Feywild és a Shadowmantle után, és ahogy azok is, teljesen ingyenesen tudjuk letölteni és játszani. A bemutató videót megtaláljátok a cikkbe ágyazva, míg a forrásoldalon pár képet is megtekinthettek a kiegészítőből.

Azóta történt

Előzmények