Nem kap több tartalmi frissítést a Vampire: The Masquerade – Bloodhunt

A battle royale játék szervereit nem lövik le, de extra update-eket már nem kapunk hozzá.

Több mint egy éve már, hogy a Sharkmob bejelentette a Vampire: The Masquerade – Bloodhunt című alkotásukat PC-re és PlayStation 5-re, amely egy ingyenes vámpíros battle royale-nak készült, tavaly április végén pedig befutott a végső kiadás. Sajnos úgy tűnik, hogy hosszú távon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a free-to-play alkotás, emiatt a fejlesztők a minap elárulták, hogy nem kap több tartalmi frissítést a játékuk. Még egy nagyobb update érkezik hamarosan a programhoz, utána viszont már csak a karbantartással foglalkoznak majd a készítők. Szeptember 26-tól kikapcsolják a store-ban a valódi pénzért vásárlás lehetőségét is, azonban a szerverek továbbra is élni fognak.

Elmondásuk szerint sajnálják, hogy meg kellett hozniuk ezt a nehéz döntést, azonban a megszerzett tapasztalataikat az következő játékaik fejlesztésére szeretnék felhasználni.

Előzmények

  • Vampire The Masquerade Bloodhunt beszámoló

    Vérszívók háborúja, azaz megnéztük, hogy fest a nemrég megjelent új battle royale játék, amely sokat ígér, izgalmasan indul, aztán ugyanazzal a lendülettel teljesen a földbe áll.