2019. augusztus 20., kedd

Gyorskeresés

Modern Warfare 3: Osztott képernyős és offline multiplayer

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: msxbox-world

Az Infinity Ward egyik vezetője elmondta, hogy internet nélkül is kipróbálhatjuk a játék többszereplős módjait, valamint osztott képernyőn egymás ellen is játszhatunk.

Hirdetés

Az msxbox-world oldal riportere egy interjút készített Robert Bowlinggal, melyben többek között a Modern Warfare 3 című háborús FPS játék többszereplős játékmódjairól faggatták. Az úriember válaszában elmondta, hogy a legújabb epizódban immár internet nélkül is kipróbálhatóak lesznek a multiplayer módok, valamint hogy osztott képernyőn akár egymás ellen is játszhatunk majd.

A teljes interjút megtekinthetitek itt, sajnos nem találtam beágyazható változatot belőle. Az interjú során azt is megemlítette az Infinity Ward embere, hogy a Spec Ops összes módja is működik majd internet nélkül, ámbár ilyenkor csak egyedül tudunk vele játszani.

Ezek a lehetőségek főleg azok számára lesznek örömteliek, akik szeretnének kicsit gyakorolni az éles bevetések előtt, valamint akik nem rendelkeznek internet hozzáféréssel, de kíváncsiak ezekre a játékmódokra. A Modern Warfare 3 megjelenése november 8-án várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.