Modern Warfare 2: Resurgence Pack DLC

A Stimulus Package sikerei után nem meglepő, hogy a Modern Warfare 2 újabb pályacsomaggal fog gazdagodni a jövő hónapban. Az új DLC neve Resurgence Pack lesz, és csakúgy mint korábban, ezúttal is két régi, és három új pályát fog tartalmazni.

A két régi pálya ismét a Modern Warfare első részéből való, a nevük pedig  Vacant és Strike lesz. Az új pályák között az első a Carnival névre hallgat, és egy vidámparkban fog helyet kapni, a második a Fuel lesz, ahol a mesterlövészek érezhetik magukat elemükben, végezetül a Trailer Park nevű zárt, szűk pálya, ahol sok épület között kell egymással harcolnunk.

A Resurgence Pack szintúgy 1200 Microsoft Pontba (15 dollárba) fog kerülni, mint az elődje, és a Stimulus Package-hez hasonlóan ez is először csak XBOX360-on lesz elérhető, mégpedig június 3-ától. Az új DLC PC-re és PS3-ra majd valamikor később érkezik, gyaníthatóan ez esetben is egy hónappal az XBOX360 verzió megjelenése után.

A Resurgence Pack-ot még az Infinity Ward csapata készíti, bár a létszámuk azóta jelentősen megcsappant. Olyan találgatások is szárnyra kaptak, miszerint az új DLC megjelenése után végleg feloszlik a csapat, de egyelőre ez még nem biztos, majd jövő hónapban kiderül.

Addig is az XBOX360 tulajdonos Modern Warfare 2 rajongók kezdhetik gyűjteni a pontokat, mert hamarosan egy másik régi-új pályacsomagot vehetnek meg 1200 MS pontért.

Hogy az új DLC is lesz-e olyan sikeres, mint a Stimulus Package (Amit a megjelenése óta már több, mint 17 millióan töltöttek le!), az majd kiderül, mindenesetre a recept ugyanaz, így megvan rá az esély.

Azóta történt

Előzmények