Az év játéka 2019-ben szerintetek - Íme a végeredmény

Egészen szilveszterig szavazhattok arra az alkotásra, amelyet az elmúlt 12 hónap legjobbjának gondoltok.

Frissítve:

Köszönjük mindenkitől a szavazatokat, közel kétezren döntöttek úgy, hogy kiválasztjátok a 2019-es év legjobbját. Íme a lista Top 10 szereplője, mellett pedig a szám, ahányan szavaztatok rá:

  1. Star Wars Jedi: Fallen Order - 282
  2. Red Dead Redemption 2 (PC) - 255
  3. Death Stranding - 203
  4. Call of Duty: Modern Warfare - 150
  5. Days Gone - 125
  6. Metro Exodus - 122
  7. Resident Evil 2 Remake - 97
  8. A Plague Tale: Innocence - 66
  9. Borderlands 3 - 61
    The Outer Worlds - 61
  10. Sekiro: Shadow Die Twice - 56

 

Eredeti hír:

Ahogy azt már korábban megszokhattátok, idén sem maradtok Game of the Year, vagyis Az Év Játéka szavazás nélkül, azonban ahogy tavaly, úgy most 2019-ben is megpróbáljuk egy kicsit más irányból megközelíteni a dolgot. Ebben az évben is rengeteg új videojátékkal lettünk gazdagabbak, voltak közöttük nem túl jól sikerült programok, de olyanok is, amelyek igen remek alkotások lettek. Az elkövetkező hetekben mindössze annyi dolgotok lesz, hogy átgondoljátok, számotokra melyik volt az az 1 program (Nyugaton megjelent, önálló játék, tehát nem DLC, vagy kiegészítő), amely minden más fölé emelkedik nektek ebben az évben és jelöljétek meg azt a lenti listában.

A szavazás 2019. december 31-ig tart, ha pedig valamilyen oknál fogva a felsoroltak között nincs ott kedvencetek (Erre minden esély megvan, hiszen számtalan játék jelent meg idén), nyugodtan írjátok le kommentben a címét, illetve azt is, hogy melyek voltak még azok, amelyek dobogósak nálatok! Legrosszabb játék szavazás külön nem várható idén sem, de ha szeretnétek, hozzászólásban véleményezzétek azt, amely az elmúlt 12 hónap legrosszabbja nálatok, vagy legalábbis nem ütötte meg azt a bizonyos mércét.