2019. április 21., vasárnap

Gyorskeresés

MGS5 és PES 2015 a Gamescomon

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: videogamer

A Konami két, Európában is sikeres játéksorozatával akarja ellopni a showt a Gamescomon: az MGS 5-öt és a PES 2015-öt vetik be nehéztüzérségként.

Hirdetés

Az augusztusi, európai játékkiállitást egy jó ideig sokkal kevésbé vették komolyan, mint az amerikai társát: a kiadók és fejlesztők zömmel nyűgösen, a Los Angelesben már ellőtt trailerekkel és bejelentésekkel érkeztek meg az öreg kontinensre. Pár éve, amikor az E3-at bezárták a nagyközönség számára, ez drasztikusan megváltozott: nem csak amerikai, de bizony japán cégek is küldetésüknek érezték, hogy az egyik legnagyobb felvevőpiacra érdekes információkkal és anyagokkal érkezzenek meg.

A Metal Gear Solid 5 lesz a Gamescom játéka?

Minden bizonnyal nem lesz ez másképp most sem: a Konami például bejelentette, hogy az idei show-ja a Pro Evolution Soccer 2015 és a Metal Gear Solid 5 körül forog majd. A focijátékból olyat szeretnének mutatni, amellyel egy életre bebizonyítják, hogy a széria nem másodhegedűs a FIFA mellett, a Metal Gear Solid ötödik részéből pedig valami olyat villantanak majd, amely méltó a játék léptékéhez és ambíciójához. A fociszimulátor ősszel érkezik, a legendás lopakodós játéknak azonban idáig nem volt megjelenési dátuma, reméljük, ez lesz az egyik nagyot szóló petárda, bár minden bizonnyal sokan örülnének egy PC-s bejelentésnek is.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.