2019. augusztus 22., csütörtök

Gyorskeresés

Metal Gear Solid V: hivatalos videó a multiról

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IGN

A teljes, valamivel több, mint 22 perces videót kiadták a Metal Gear Solid ötödik részéből, amely a Gamescomon debütált és ebben végre hibátlan minőségben láthatjuk a multiplayert.

Hirdetés

A sorozat rajongóinak aggodalomra nincs oka, nem arról van szó, hogy multiplayer címszóval deathmatch-eznünk kellene a Konami legendás játéksorozatának karaktereivel. A Metal Gear Solid ötödik részében lehetőség lesz egy bázis felépítésére és fejlesztgetésére, ezt a bázist pedig (egyelőre nem tisztázott körülmények között) megtámadhatják majd a különböző játékosok. A teljes, 22 perces MGS V: The Phantom Pain bemutató az idei Gamescomon debütált, ebben pedig az utolsó pár percben megfigyelhetjük azt, ahogy az egyik játékos berongyol egy bázisra, felküld mindent a levegőbe, ami mozdítható, majd egy kis várakozást követően szemben találja magát egy másik játékossal.

Hogy hogyan lesz ez kivitelezve (például kikapcsolható lesz e a beszivárgó játékosok hordája, egyáltalán mi alapján törhetünk be mások területére), azt egyelőre nem tudjuk, de remélhetőleg hamarosan kiderül. Az IGN-en debütált videó mindenesetre lélegzetelállító minőségben prezentálja mindazt, amire a Metal Gear Solid ötödik része képes lesz: a napszakfüggő lopakodást, a játékmenetre hatással levő élővilágot, illetve az ellenfeleink reakcióit az akcióinkra.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.