Megmenekülhet a Hitman széria

Néhány nappal ezelőtt érkezett a meglepő hír, miszerint a Square Enix megválna a Hitmant fejlesztő IO Interactive-tól, ezzel veszélybe sodorva a széria jövöjét. Akkor a Square azt jelezte, hogy más projektekbe és csapatokban fektetik az energiát, így megválnának a fejlesztőktől. Úgy tűnik azonban, hogy talán a Hitman sorozat megmenekül, ugyanis a szóbeszédek szerint a játék jogai az IO Interactive-nál maradnak, ezzel együtt új befektetőket is keresnek.


Talán mégsem vonul nyugdíjba mindenki kedvenc bérgyilkosa

A Square Enix hivatalosan nem nyilatkozik tovább az ügyben, azonban az IO Interactive-tól a pletykák szerint a jövő hét folyamán várhatunk hivatalos bejelentést. A pletykák arra is kitérnek, hogy a legutóbbi játék 2. szezonja félig már kész van, így az akár a közeljövőben meg is jelenhet.

Azóta történt

Előzmények

  • Milyen vasat rakjak a Hitman (2016) alá?

    Jó néhány VGA-val, megannyi beállítással és DirectX 11 vs. DirectX 12-ben teszteltük le a Hitmant. Egyértelmű volt, hogy erős gép kell hozzá, de nem teljesíthetetlenek a feltételek.

  • Hitman teszt (PS4)

    Továbbra is csendben, különféle eszközök garmadájával kell likvidálnunk a célszemélyeket, a küldetések izgalmasak, a grafika is szépre sikerült, szívünk szerint egyszerre akarnánk az összes epizódot.