Megjelent a Two Point Hospital: Jumbo Edition

Az új kiadás az alapjáték mellett négy kiegészítőt és két tárgycsomagot tartalmaz.

Mi a közös a titkos kormányzati létesítményekben és a hatalmas ökovárosokban? Az, hogy mindkettő szerepel a kritikusok által elismert menedzsment szimulátor, a Two Point Hospital már kapható új kiadása, a Two Point Hospital JUMBO Edition izgalmas új helyszínei között.

Az alaposan megpakolt JUMBO Edition tartalmazza az alapjátékot, négy kiegészítőt és két tárgycsomagot, melyek összesen 27 kórházat, 189 betegséget és rengeteg kórházadba helyezhető berendezést kínálnak. A kiegészítőkben a játékosok Two Point County új területeire látogathatnak el, köztük felfedezhetik a Close Encounters földönkívüli fajait, vagy csatlakozhatnak Two Point County polgármesteréhez az ökológiai sikerhez vezető utazásához az Off the Grid keretében.

A Two Point Hospital JUMBO Edition tartalma:

A Bigfoot a Pointy Mountains télies területeire invitál, ahol a helyi celebjeti, Bartholomew F. Yeti jobb egészségügyért tüntet. Mr. Yetinek a segítségedre van szüksége olyan új betegségek kezelésében, mint a Cold Shoulder, a Bard Flu és az Aurora Snorealis!

A Pebberley Island keretében kalandod Pebberley Reef kellemes klímájában kezdődik, amit Overgrowth sűrű, felfedezetlen területei követnek, végül pedig a lélegzetelállító Topless Mountain meghódítása vár rád, ahogy az örök fiatalság elveszett titka után kutatsz.

A Close Encounters tele van nem e világi találkozásokról szóló pletykákkal. Küzdj meg a konspirációkkal, titkos létesítményekkel és olyan szokatlan betegségekkel, mint a Science Friction és a Lack of Humanity. Talán még néhány űrlényt is láthatsz.

Inkább a zöld és természetes dolgokat pártolod? Semmi gond! Az Off The Grid kiegészítőben új játékmenet mechanikákkal indulhatsz el a környezetbarát siker felé vezető úton. Látogass el Two Point County első ökovárosába, kertészkedj és tartsd magad távol a Root Snoot és Green Fingers kóroktól.

Forgasd vissza az idő kerekét 26 retro és klasszikus tárgy gyűjteményével, amiket kedved szerint helyezhetsz el kórházadban a Retro Items Pack részeként, valamint engedd szabadjára a benned rejlő művészt az Exhibition Items Pack tartalmaival.

Előzmények

  • Two Point Hospital teszt (Xbox One)

    Sajnálatos aktualitásba csöppent a kórházszimulátor konzolos portja, és bár koronavírus nincs, csomó más újszerű betegség nehezíti meg kórházigazgatónk dolgát.