Megjelent a Final Fantasy XIII-2 demója

A Square bejelentette, hogy mától érhető el Xbox360-on és PS3-on a Final Fantasy XIII-2 demója. Alább a hivatalos közlemény, magyar nyelven.

“A FINAL FANTASY XIII-2 demója kiváló alkalomként szolgál a játékosoknak a továbbfejlesztett harcrendszer kipróbálására és a játék egy zónájának teljes felfedezésére. Rendkívüli öröm számunkra, hogy rajongóink saját maguk próbálhatják ki azt a rengeteg fejlesztést, amit a játékban eszközöltünk.” - Yoshinori Kitase (Producer)

A FINAL FANTASY XIII-2 demójában a Bresha Ruins zóna fedezhető fel, ahol Serah és Noel az Atlas nevű gigantikus méretű és erős ellenféllel kerül szembe, aki egy térbeli és időbeli anomália során, titokzatos módon jelent meg. A demó a számos játékmeneti fejlesztést és javítást mutatja be a játékosoknak, mint például a filmes harci és környezeti akciójeleneteket vagy az elágazó felfedezhető útvonalakat. A vadonatúj Monster Recruitment (szörny toborzás) rendszer is elérhető, mely segítségével a legyőzött ellenségeket a játékos csapatában szerepeltetheti, melyek így a főszereplőkkel együtt fejleszthetők.

A FINAL FANTASY XIII-2 JÁTÉKRÓL

Az Európában és PAL területeken 2012. február 3-án megjelenő FINAL FANTASY XIII-2 a 2010 márciusában megjelent, eddig összesen 6.2 millió példányban elkelt FINAL FANTASY XIII folytatása. Ez az új rész azonban jóval túlmutat elődjén felfedezést ösztönző pályatervezésével, szörnyek irányítását magába foglaló új harcrendszerével és olyan fejlesztésekkel, melyek a többszöri végigjátszást támogatják.

Azóta történt

Előzmények