Mass Effect 3: Már alig várják, hogy elkezdhessék

A Mass Effect igazán sikeres játék lett, a második részt már most felfokozott várakozás övezi a játékosok részéről, eközben a fejlesztő BioWare már a harmadik részen töri a fejét. Casey Hudson bejelentése szerint sokkal könnyebb dolguk lesz a harmadik résszel, ahol nem kell a folytatás miatt aggódniuk. A második rész fejlesztésekor ugyanis sok nehézségbe ütköztek, többek között az első részbeli történések átültetését, valamint a harmadik részhez való kapcsolódásra is gondolniuk kellett már előre.

"A Mass Effect 3 esetében könnyebb dolgunk lesz, ugyanis nem kell figyelnünk arra, hogy illeszkedjen egy következő részhez."- jelentette ki Casey Hudson, arra utalva, hogy a BioWare a Mass Effect-et trilógiának szánta, és ezek szerint a harmadik résszel le is fog zárulni a történet.

Mindezek ellenére elég valószínű, hogy nem kell végleg búcsút intenünk a Mass Effect-nek, elvégre egy milliós nagyságrendű rajongói bázissal felvértezett franchise-ről van szó. Elképzelhető, hogy a harmadik rész után ismét meg fog jelenni egy Mass Effect-rész, ami vagy egy teljesen új történetet, vagy előzményt fog tartalmazni. Kérdés az, hogy melyik lenne a jobb nekünk?

Azóta történt

Előzmények