Már több mint 8,4 millió példányt adtak el a Horizon Forbidden West-ből

A teljes franchise eladási mutatói nemrég átlépték a 32,7 milliós határt.

A Horizon szériát minden bizonnyal nem kell bemutatni senkinek, hiszen a 2017-ben megjelent első rész (Horizon Zero Dawn) és annak kiegészítője, valamint a tavaly befutott folytatás (Horizon Forbidden West)  és annak idei DLC-je nagyon sok embernek okozott több tucatnyi kellemes órát. Az érdeklődés a sorozat iránt a mai napig hatalmas, ezért is örömteli a fejlesztők részéről a nemrég közzétett bejelentés, miszerint a játékaik nemrég egy komoly mérföldkövet léptek át. Április 16-ig a teljes Horizon Franchise-ból nem kevesebb mint 32,7 millió példányt adtak el, ebből a második rész, vagyis a Horizon Forbidden West 8,4 milliót tesz ki.

Aloy kalandjainak természetesen nincs vége, a legutóbbi kiegészítő, a Burning Shores a los-angelesi régióba viszik el a játékosokat, azonban a Guerilla szerint ezt csak a kezdet és alig várják, hogy megmutassák nekünk, hogy hősnőnk hova tart mindezek után.

Előzmények

  • Horizon: Forbidden West teszt

    Öt hosszú évvel az első részt követően érkezett meg a második Horizon – 80 órányi játékidővel a hátunk mögött mutatjuk be a Sony idei egyik legnagyobb megjelenését.