Magyar Gran Turismo Sport - Group 4 bajnokság

A Gran Turismo sorozatnak nem csak külföldön, hanem idehaza is méretes rajongótábora van, emiatt nem meglepő, hogy időnként kisebb-nagyobb versenyek is megrendezésre kerülnek. A több mint 1000 tagot számláló, magyar viszonylatban a legrégebbi és legnagyobb Magyar Gran Turismo SPORT Klub egy új bajnokságot szervez, amelynek következő nonprofit versenyére bárki jelentkezhet. Lentebb a csapat bejelentését olvashatjátok, érdemes lehet elgondolkodni a nevezésen, hiszen a közösség értékes nyereményeket ajánlott fel a győzeteseknek.

"Ősszel újra felpörögtek az események, és a motorok! KupLung versenyzőtársunk fejéből egy remek online versenysorozat ötlete pattant ki, mely hűen követi a csapat szellemiségét! Fontosnak tartjuk a nyitottságot, segítőkészséget - mindenkit aki betartja a közösségi normákat szívélyesen fogadunk. Ez a verseny is erről szól. Két téren vezettünk be újdonságokat: Egyrészt egy kellőképpen erőteljes, de mégis igazságos hendikep rendszert találtunk ki, hogy a verseny végig izgalmasabb, és szoros legyen. Valljuk be, nem túl motiváló, ha valaki nagyon ellép.

A WTCR rendszeréhez hasonló ballaszt és fordított rajtsorrend mindig segít felkavarni az állóvizet, és így nincs lefutott verseny. A másik egyfajta kísérlet, kis motiváló erő: merthogy közösségi felajánlásoknak köszönhetően nyeremény is lesz a végén! Sőt az első 5 helyezett mellett még 2 db véletlenszerűen kiosztásra kerülő "fair play" díjunk is van! Az első 3 pilóta páros belépőt kap a Kunmadarasi Gyorsulási verseny egy kiválasztott eseményére - melyet AudiFeri tagunk ajánlott fel, a többi nyeremény pedig PSN egyenleg feltöltés.

Ha érdekelnek a fentiek, ne legyenek kétségeid afelől, van-e helyed egy ilyen futamon, vágj bele, segítünk, és nem fogod megbánni! A Következő verseny december 16-án lesz, addig időmérő, és gyakorlás. Részletek a Facebook esemény hivatkozásán, itt egy videót is találsz, mely segíthet."

Előzmények

  • Gran Turismo Sport teszt (PlayStation 4)

    Folytatódik a nívós Gran Turismo sorozat, ám egy picit kihagyták a ziccert. Igazi szimulátor lett ugyanis a játék, de nem túl szép és kevés a tartalom.