Listázott pár Switch Mini kiegészítőt a HonSon

De hol a konzol? A Nintendónak nem szólt erről senki?

Furcsa dolog történt a napokban, ugyanis a különböző konzolkiegészítőket gyártó HonSon kilistázott pár fejlesztést a Nintendo Switch Mini nevű géphez. A probléma ezzel csak annyi, hogy az utóbbi konzolt még senki se látta, a Nintendo szokás szerint hallgat, nekik az események csak jók, hiszen beszélnek róluk, az igazán elszánt rajongók pedig valószínűleg percenként többször is frissítik a japán cég weboldalát, hogy elsőként tudják előrendelni a Switch kisebb változatát.


(forrás: HonSon) [+]

Persze a Switch Mini nem először merül fel, korábban is voltak róla pletykák, de azóta sem juthattunk közelebb a valósághoz. Ugyanakkor a Nitendolife megkereste az ügyben a HonSont, így kiderült, hogy a cég állítólag titkos információk alapján tervezte meg a fentebb lévő linken látható termékeket, és a tömeggyártás megkezdése előtt várják a Nintendo hivatalos bejelentését. Utóbbi lesz az a pont, amikor hozzáigazítják a dizájnokat a végleges specifikációkhoz.

A HonSon szóvivője azért elmondta azt is, hogy az információik szerint a Nintendo Switch Mini a Switch konzol kicsit kisebb verziója lesz. Ezt a meglepetést!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés