Hirdetés

2019. október 20., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) AxBattler


AxBattler
(nagyúr)

Ez a tárhelyes mizéria a legnagyobb $0patás, amit a Nintendo a júzerekre rátolhatott. :(

Cable management is for the weak!

(#2) b. válasza AxBattler (#1) üzenetére


b.
(nagyúr)

Ugyan annyiba kerül fizikai adathordozón a játék, mint ha digitálisan veszed. Teljesen mindegy . Telepíteni meg nem kell a játékokat, plug and play.Ha meg digitálisan veszed meg,már egy nagyobb kártya éppen nem horror összeg, akár egy 256 GB kártya is kijön viszonylag olcsón.( 14 K ért vettem a Samsung Evo-t Arra ráfér pár db Witcher 3...)

Kb ezért nem értem miért probléma ez folyamatosan itt, főleg egy ilyen címnél, mint a Witcher 3...

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#3) dabadab válasza AxBattler (#1) üzenetére


dabadab
(félisten)

A Switchben a memóriakártya abszolút teljes értékű tárhely, innnen kezdve különösebben nincs ok a panaszra, akinek kevés a beépített, az vesz bele pluszt - és így minden bizonnyal olcsóbban jön ki, mintha lenne gyári 128 GB-s változat.

DRM is theft

(#4) DEJVID válasza AxBattler (#1) üzenetére


DEJVID
(őstag)

Szerintem nagyobb szopatás az, hogy 720p-nél játszadozni kel, hogy tartsa a 30 fps-t. Nagyon tetszik a Switch, de mikor ilyeneket olvasok, elbizonytalanodom.

(#5) Maxxy10 válasza DEJVID (#4) üzenetére


Maxxy10
(senior tag)

Pletyka szinten ment itt,hogy várható egy erősebb verzió. Nem tudom azzal mi lett végül.

(#6) zooly


zooly
(tag)

Nintendo vasarlokat nem erdekli a felbontas meg az fps.

https://www.ratingraph.com/

(#7) Freiherr válasza zooly (#6) üzenetére


Freiherr
(őstag)

Mondjuk engem, mint potenciális vásárlót érdekelne, mint ahogy több millió más vásárláson agyalót is. Akinek meg van már, az persze hogy lesz@rja, nem tud csinálni már semmit, max jópofát vág hozzá.

XXX

(#8) Tigerclaw


Tigerclaw
(veterán)

Jöhetne már konkurencia a Switchnek, mert így nem fejlődik sehová. Talán a Smatch Z beindít valamit...már ha megjelenik végre. Hogy a Sonyhoz is pont akkor jön olyan elnök, aki nem lát fantáziát ebben a szegmensben, a vetélytárs sikere ellenére sem, azt nem értem.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#9) Tigerclaw válasza Freiherr (#7) üzenetére


Tigerclaw
(veterán)

Én is ebben a cipőben járok. Tetszik a koncepció, a fizikai dizájn, de a gyenge hardverrel nem tudok kibékülni. A játékok mondjuk drágák, főleg hogy sok húzócím nagyon régi játék, de a Skyrimmel, vagy ezzel a Witcherrel sokáig el van az ember.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#10) domos válasza Freiherr (#7) üzenetére


domos
(senior tag)

Próbáld ki akkor, egyáltalán nem rossz. Játék közben észre se veszi az ember. Én számítógépen 4K@60fps-en játszok, de a Switch egyáltalán nem tűnik csúnyának vagy akadozónak számomra. Na meg bárol tudok vele Dark Souls-ozni.

There is no replacement for displacement.

(#11) kilua válasza Tigerclaw (#8) üzenetére


kilua
(tag)

Azért a switch nem csak azért sikeres mert sima hdben fut a Witcher (az AC3 meg fullHDben és 5fpsel gyorsabban mint pregvenen)

Hanem azért mert olyan exklúzívjai vannak amiket tízmilliók vesznek (igaz az volt a wiiunak is, mégis bukott)

A sonynál meg sokmindent nem lehet érteni manapság...

[ Szerkesztve ]

(#12) Medocsabi válasza DEJVID (#4) üzenetére


Medocsabi
(őstag)

Azért ettől a vastól, a 720p több mint remek. Még xbox one-on is bőven van hogy beesik 30fps alá 1080p-n.Egyébiránt üdvözlöm a hírt, bár nincs nintendom, de nálam benne van a "10 best games ever"-ben a Witcher3 :K

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#13) domos válasza Medocsabi (#12) üzenetére


domos
(senior tag)

Úgy is bele lehet kezdeni hogy az 1-2-vel nem játszott az ember? Ha kijön Switchre valószínűleg megveszem.

There is no replacement for displacement.

(#14) AxBattler válasza b. (#2) üzenetére


AxBattler
(nagyúr)

Valamiért az maradt meg bennem, hogy csak gyári kártyák használhatóak... de akkor ezek szerint tévedtem.
Igen, egy 256GB-os EVO sokáig elég mindenre.

(#8) Tigerclaw
Detto nem értem, miért engedték elsüllyedni a Vita-t, pedig a Sony-nak csomó olyan címe/exe van, ami nem hardverigényes, és jól fut(na) handheld-en, pl. Atlus játékok. Az ilyeneket PS TV-n is simán játszanám.

[ Szerkesztve ]

Cable management is for the weak!

(#15) safiyah válasza DEJVID (#4) üzenetére


safiyah
(tag)

Van más handheld konzol, amit kirakhatsz a TV-re, erősebben viszi a játékot és anyagilag sikeres?

Lehetne sokkal erősebb is, sokkal drágábban.

(#16) safiyah válasza Tigerclaw (#8) üzenetére


safiyah
(tag)

Smatch Z évek óta fejlesztik közösségi finanszírozással, amikor kipróbálhatták, akkor emlékszem, hogy nagyon furán néztek valamire, hogy nem okés. Nem emlékszem mi volt, de ha youtubeon rákeresel biztosan megtalálod.

De ha meg is jelenik, a legolcsóbb model is több mint 2x drágább, mint a switch. És én kételkedem az akku idejében is nagyobb teljesítménynél.

De tényleg jó lenne Switch-nek vetélytárs.

[ Szerkesztve ]

(#17) SlayerSub válasza safiyah (#16) üzenetére


SlayerSub
(tag)

A Smatch-nél én azért azt is problémának látom, hogy a játékokat nem arra a kis képernyőre optimalizálják (a switchel ellentétben). Hogy olvasson el az ember egy szöveget amit alap hangon 15 col-ra terveztek.

(#18) Norb79 válasza domos (#10) üzenetére


Norb79
(aktív tag)

Ugyanez van nálam is. A játék közben észre sem veszi, meg az amúgy PC-n tolom a 4k@60at, de mégis jó a switch is és bárhol tudok skyrimozni/diablózni. :)

(#19) Alexios válasza Tigerclaw (#9) üzenetére


Alexios
(addikt)

Szerintem rosszul látod. Switchen nem a 3rd party címek a húzócímek, hanem a Nintendo játékok, azok (többsége) meg nem nagyon régi.

(#20) Norb79 válasza Alexios (#19) üzenetére


Norb79
(aktív tag)

Nem mondta, hogy a 3rd party címek a húzócímek, hanem, hogy régi játékok a húzócímek, és ebben van igazság, mert rengeteg nagy húzócím wii u port, főleg a nintendo sajátok. Ami mondjuk nálam semmit se von le ebből, mert nem volt wii u-m, meg még sokan vannak ezzel így, de ettől még igaz amit ír. :)

(#21) siposz válasza domos (#13) üzenetére


siposz
(kezdő)

Simán lehet úgy is játszani. Mondjuk én a felénél megszereztem a könyveket és elolvastam, az sokat dob rajta, meg lehet jó lett volna végigtolni a kettőt, mert így kicsit in medias res a történet. De azért lehet követni.

(#22) Alexios válasza Norb79 (#20) üzenetére


Alexios
(addikt)

De ez mondjuk pont idén fog változni, az új Pokemon tuti hogy az egyik legkelendőbb cím lesz, az Animal Crossing is ütni fog eladások terén, és akkor még a maradékról nem beszéltünk.
Illetve azért az eddigi toplista fele is már switchre jött ki, elég a Mario Odyssey-re gondolni, Splatoon 2, de igazából a Zelda BotW is, ami egyszerre jött ki a wii u verzióval, illetve a Smash Ultimate sem sima wii u port

[ Szerkesztve ]

(#23) joysefke válasza domos (#13) üzenetére


joysefke
(addikt)

Úgy is bele lehet kezdeni hogy az 1-2-vel nem játszott az ember? Ha kijön Switchre valószínűleg megveszem.

Bele.

Mondjuk én nem tudom mit tud adni ez a verzió a nagygépeshez képest. A W3 szerintem tipikusan az a játék amit nincs értelme 30 percig és csak fél figyelemmel játszani. Ebbe bele kell merülni, megérdemli...

(#24) alevan válasza Tigerclaw (#8) üzenetére


alevan
(őstag)

Ha minden igaz, jön az erősebb nVidia Shield. Amire csak úgy R&D erőforrásokat nem költene az nVidia, aki az autókban látja ARM designjai jövőjét. Így valószínűsíthető, hogy jön a Switch upgradelt változata, ami ennek az új Shield TV-nek az alapjaira épít.

"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

(#25) dabadab válasza Tigerclaw (#8) üzenetére


dabadab
(félisten)

"Talán a Smatch Z beindít valamit..."

Kizárt, nem is egy pályán játszanak. Swichből eladtak több, mint harmincmilliót, a Smatch Z-ből meg lehet, hogy el fog menni harmincezer.

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#26) oriic válasza Tigerclaw (#8) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Jöhetne már konkurencia a Switchnek, mert így nem fejlődik sehová"

Ott volt a Nintendonak a PSP/PS Vita mint konkurencia. Volt barmi eredmenye? (Azontul hogy globalisan bukott a Sony a kezikonzoljaval Japanon kivul)

Live-Die-Respawn

(#27) Zsébernardo


Zsébernardo
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Nintendo elkezdte az egyedi memóriakártyára feltenni a Switch játékokat, aminek megint Nintendo formatervezett kinézetet és cimkézést készitettek. Pont mint a kazettás időkben, mert most sem használ optikai meghajtót a konzolban és lemezeket a Switch játékra. Viszont ezeket a memóriakártyákat egyedileg kell legyártani (8-16-32 GB), és ekkora tárhely méretben már nem olyan olcsók mint a Blu-Ray lemezek. Nem egyszer elhangzott a PH!-en, hogy a filmeket és PC játékokat még mindig DVD és Blu-Ray lemezen terjesztik, de nem lenne egyszerűbb inkább valami SD memóriakártyán vagy pendrive-on becsomagolni a tokba, mint a Nintendo...? Szerintem még nem, mert akkor 15-20ezer forint lenne egy film, és legalább 30ezer egy PC-s játék. Zenehallgatásra még szerintem bevállhatna, mert 1-2 GB tárhely méretben a költséget alacsonyan lehetne tartani, meg a zenei CD lemezt sokan már nem szeretik használni. Az online zenehallgatóknak (Youtube vagy Spotify) szerintem a fizikai adathordozó keveset számit, ezért a lemez és memóriakártyán terjesztett zenékre sem lesznek vevők...

[ Szerkesztve ]

(#28) pengwin válasza DEJVID (#4) üzenetére


pengwin
(addikt)

Szerintem ebből annyi a tanulság, hogy Switchre inkább Zelda vagy legfeljebb Mount&Blade való, nem a Witcher 3 meg a Skyrim.

[ Szerkesztve ]

Üdv, pengwin "A belépőszint mindig ott van, ahol a fájdalomküszöbünk."

(#29) kilua válasza Zsébernardo (#27) üzenetére


kilua
(tag)

Dehogy, valami párszáz forinttal drágább csak a switch memóriakártya, mint a bluray. Csak ugye egy konzolra többszáz millió szoftver fogy, ami ha beszorzod nem kis pénz, ezért nagygépen marad a bluray, de handhelden azt nem lehet.

Japánban már sok visual novelt -csak olvasható- pendriveon terjesztenek pcre (akit érdekel milyeneket: dlsite english ; )

(#30) GodGamer5 válasza oriic (#26) üzenetére


GodGamer5
(őstag)

Mondjuk érdemi AAA cím is volt rá vagy 5 darab. :) Pedig frankó gép volt a vita, csak kevés volt rá az Uncharted, Killzone kaliberű játék. A japán és indie cuccok meg nem jönnek be.

[ Szerkesztve ]

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

(#31) saelin válasza kilua (#11) üzenetére


saelin
(veterán)

Én ilyen tákolt multiplat címeket nem vennék rá az biztos. Tényleg lenyűgöző ahogy megoldják a nagygépes játékok futtatását, de a velük járó kompromisszumokkal és a hozzájuk csatolt árukkal nem érik meg. Gyakorlatilag a tervezői látványvilágról kell lemondani.

Én mindenesetre várom az erősebb switchet, ha kell évekig.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#32) Medocsabi válasza GodGamer5 (#30) üzenetére


Medocsabi
(őstag)

Kb pont ugyanez van a Nintendónál is, mert oké, sikeres, de - szerintem - iszonyatosan rétegáték az ami arra van. Ha jönnének rá multi címek elgondolkodnék rajta, de részemről ezek a manga, meg japán meg mario játékok engem nem kötnek le.

[ Szerkesztve ]

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#33) r6s


r6s
(lelkes újonc)

Az a kokany engine... nagy konzolokon is minosithetetlenul fut, 1 forintot nem adnek ezert a hulladekert. gg lengyelek

(#34) Fecogame


Fecogame
(addikt)

Nintendo Switch portot kap

Gyenge a hálózati jel? 4G/LTE antennák, raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#35) Alexios válasza Medocsabi (#32) üzenetére


Alexios
(addikt)

De láthatóan nincs így, még akkor is ha neked nem jön be.
Xbox One-ból, bár nem publikálják, de nagyjából 40 milliót adtak el - 2013 vége óta. Switchből jelenleg több mint 34 milliót adtak el 2017 év eleje óta(!).
Innentől kezdve a Nintendonak nincs oka a másik irányba elmenni, mikor láthatóan baromira bejön nekik ez a modell, akinek a multi címek kellenek, annak ott a másik két platform, de azon nem fogsz tudni Pokemont, Zeldát, Mario-t, stb játszani. Switchen meg majd nem lesz RDR2 cserébe, na bumm, valamit valamiért.

(#36) SityiSXT válasza Medocsabi (#32) üzenetére


SityiSXT
(őstag)

Miléyen címekre gondolsz? Van Rocket League, Fortnite, Paladins, AC3 Remastered, MK11, Doom, Diablo 3, Titan Quest, Armello, Everspace, Darkest Dungeon, Hover, Mutant Football League, My Time at Portia, Nine Parchments, Starlink, Strike Suit Zero, Vaporum, The Spectrum Retreat, Skyrim - és ezek csak azok, amik nekem vannak meg és biztos hagytam ki belőle. A Resident Evil sorozat is majdnem teljes lesz nemsokára, mert az 5 és a 6 jön, gyakorlatilag a 2, a 2 remake és a 7 hiányzik, érkezik Baldur's Gate - Icewind Dale duó, a Dead by Daylight, van már L.A. Noire... Te mit hiányolsz?

A többieknek válaszolva, akik keveslik a teljesítményt: azt nem szabad elfeledni, hogy ez egy hibrid konzol - azaz helyt kell lállnia önállóan is akkuról, és helyt kell állnia tévére csatlakoztatva is. Nehéz egy jó balanszot belőni erre, a Nintendo ezt hozta: nekem és jó pár millió embernek bejött. Kompromisszumokkal jár, ez vitathatatlan, de vállalható kompromisszumokkal - szerintem.

(#37) Zsébernardo válasza kilua (#29) üzenetére


Zsébernardo
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Olvastam egyszer régebben valahol, hogy egy "Hybridflash" Nand memória technológiát használnak, ami szélsőséges körülmények között is legalább 20 évig megőrzi a rá írt adatokat (ECC hibajavítást is tartalmaz). Másik költségnővelő megoldás a gyerekvédelem miatt van, mert bevonták a Switch memóriakártyát egy nem mérgező, de elég keserű izesitéssel. [link] :)

(#38) kpbendeguz válasza Freiherr (#7) üzenetére


kpbendeguz
(senior tag)

A minap vettem unokaöccsnek egy használt 2ds-t. Hardveresen kb. a raspberry pi-vel van egy kategóriában és első benyomásra olyan, mint egy 5-6 éves mobil.
Viszont amint elindítasz egy játékot rájössz, hogy ez bezony egy teljes értékű konzol. Nem ilyen tamagocsi szerű micropaymentes lehúzós szarokkal van teli, mint a mobilok, hanem simán több száz játékóra van a legtöbb játékban.
Csak tesztelésre kipróbáltam pár játékot és azt vettem észre magamon, hogy már vagy másfél órája ülök a kanapén és egy 6 évesnek szánt 2013-as kiadású zsebkütyün gamelek, miközben van itthon brutál PC dual 27" monitorral, Oculus Rift-el, meg minden. (Komolyan elgondolkoztam rajta, hogy veszek egyet személyes használatra, annyira megfogott a játékélmény minősége.)
Szvsz a nintendónál tökre el kell felejteni a hardver speceket.
Ez egy zárt ökoszisztéma, igen komoly minőségellenőrzéssel és nem adnak ki rá félkész, alig hogy eldöcög bétákat, hogy majd éveken át patcheljék, mint ami a steames agyonhype-olt címekre jellemző. A konzoloknál általában nem szokás az optimalizáció hiányát a jobb hardverrel pótolni, na a nintendora ez hatványozottan igaz.
Azaz ha gondolkodsz switch vásárláson (én bevallom igen), akkor szvsz ne a hardver adatlapokat figyeld, hanem kérj kölcsön egyet és játsz vele. Ha nem fog meg, akkor jobb hardverrel se tenné, ha igen, akkor örülj, hogy csak ennyi vasat raktak bele és nem kerül a duplájába.

(#39) Zsébernardo válasza kpbendeguz (#38) üzenetére


Zsébernardo
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Ez most eddig a hét legjobb hozzászólása... :) :R

[ Szerkesztve ]

(#40) b. válasza Zsébernardo (#37) üzenetére


b.
(nagyúr)

Hát meg igazából más adathordozó elképzelhetetlen lenne egy mozgó gépben amivel éppen utazol,vagy dobálod a hátizsákodban . tökéletes választás a kártya ilyen felhasználásra.

kpbendeguz : mindet elmondtál arról mi az értelme a Nintendonak.Pontosan erről szól. Játékélmény! :R

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#41) Zsébernardo válasza b. (#40) üzenetére


Zsébernardo
(őstag)
LOGOUT blog (1)

SONY PSP hordozható játék konzol még az UMD lemezeken tárolta a játékokat. [link] Viszont az üzemidőre és a hordozhatóságra a memóriakártya mindig is jobb megoldást jelentett.

(#42) b. válasza Zsébernardo (#41) üzenetére


b.
(nagyúr)

Nekem még most is van PSP-m, de közel sem bírta az UMD lemez azt amit a kártya. mai napig rajt van a szigetelőszalag, amivel benyomva kellett tartani a megfelelő olvasás miatt a hátlapot mert letört,kb fél év után már az enyémet. :DDD
Ráadásul sokkal hamarabb lemerült a gép ha lemezt használtál, könnyen meg is adta magát az olvasó, hát még a fedele.szóval voltak azért vele gondok.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#43) Hopkins95 válasza Medocsabi (#32) üzenetére


Hopkins95
(őstag)

Szerintem meg pont hogy most már jönnek olyan multiplatform címek is a Switchre, amikről eddig nem is álmodhattunk, szóval 1-2 éve még igaz is volt amit mondasz, de mikor ilyen Witcher 3 játékot kapunk a Nintendo Switchre - ami hozzáteszem azért laptopon is bőven megkéri a hardvert - akkor már engem is elgondolkodtat egy ilyen beszerzése. :)

Ami személy szerint engem visszatart itt a generációváltás táján, hogy mit fog kezdeni a Switch a következő generációs játékokkal a jelenlegi hardverrel, ha tudjuk már most, hogy a következő konzolokba bika hardver kerül. Ráadásul tudjuk, hogy már a jelenlegi ARM-os mobil chipsetek is meghaladják a jelenlegi Switch teljesítményét, tehát ha Nintendóék akarnák, akkor akár Nvidiától is kaphatnának bele erősebb hardvert egy frissítéshez.

A másik ami visszatart, a játékok ára, viszonylag drágán szerezhetők be Switch játékok még akár használtan is és nincsenek nagyobb akciók az áruházukban, mint pl. Sonynál vagy Microsoftnál. A fő platformom pedig jelenleg a PC, így az ott digitálisan megvásárolt játékokat akár egy laptopon is tudnám futtatni és magasabb felbontással és FPS-sel, mint Switchen. És ott még a cross-save is megoldott a Steam vagy Origin felhő által, tehát nincs az, hogy elkezdek laptopon játszani és PC-n újra kell kezdenem.
Persze így kezdetben egy jobb laptop 3-szor annyiba kerül, de ha külön megveszem a játékokat Switchre, hamar oda lehet érni árban. Lényeg a lényeg, sehogy sem úszom meg olcsón. :)

[ Szerkesztve ]

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim \\ Origin/Uplay/Steam: Hopkins955

(#44) Alexios válasza Hopkins95 (#43) üzenetére


Alexios
(addikt)

Ami személy szerint engem visszatart itt a generációváltás táján, hogy mit fog kezdeni a Switch a következő generációs játékokkal

Jó eséllyel semmit. Nem véletlenül jönnek régebbi 3rd party játékok, nemhogy majd még nextgen legyen. Akkor érdemes Nintendo konzolt venni, ha a 1st party játékok tetszenek, aztán ha jön valami jó multiplatform akkor az már bónusz.

(#45) b. válasza Hopkins95 (#43) üzenetére


b.
(nagyúr)

Szerintem mivel jó darabig a ps4 /xbox one a piacon lesz az új gen megjelenésekor, ezért nem hinném, hogy ez érdekes lehet. Mire meg kizárólag az új genre jönnek a játékok addigra már új generációs Nintendo lesz kint. :)

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#46) Hopkins95 válasza b. (#45) üzenetére


Hopkins95
(őstag)

Ez lényegében jogos, kíváncsi leszek egyébként, milyen gyorsan vezetik ki a PS4/Xbox One konzolokat. :R

Akkor megvárjuk azt a Switchet. :K

[ Szerkesztve ]

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim \\ Origin/Uplay/Steam: Hopkins955

(#47) Medocsabi válasza Hopkins95 (#43) üzenetére


Medocsabi
(őstag)

Oké, most már kezdenek jönni, a multi címek, de ezek sajnos jó pár év késésben vannak. Doom, Witcher, ezek mind tök jó játékok, de egyik sem mai. 3-4-5 éves játékokkal nem szeretnék újra játszani.

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#48) wesder válasza Hopkins95 (#46) üzenetére


wesder
(veterán)

Kb 4-5 év.

Fortnite Skin/V-Bucks eladó. Érdeklődni privátban.

(#49) Hopkins95 válasza wesder (#48) üzenetére


Hopkins95
(őstag)

Azt nem hiszem, az túl sok, azok a hardverek egyszerűen nem lesznek képesek futtatni az új játékokat.

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim \\ Origin/Uplay/Steam: Hopkins955

(#50) wesder válasza Hopkins95 (#49) üzenetére


wesder
(veterán)

Ne mondd màr hogy az X meg a Pro gyenge lesz. Van bennük még annyi, de 3 év tuti.

Fortnite Skin/V-Bucks eladó. Érdeklődni privátban.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.