Küszöbön a Forza Motorsport megjelenése

Akik a Premium kiadást vették meg, vagy a Game Pass verziót updgrade-elték, azok két nap múlva már pörgethetik a teljes kiadást.

Az autós versenyjátékok rajongói minden bizonnyal tűkön ülve várják a legújabb Forza Motorsport megjelenését, amelynek alap kiadása október 10-én debütál. Akik viszont a drágább Premium Editiont veszik meg, esetleg van Game Pass előfizetésük és beszerezték a Premium Add-Ons Bundle-t, azok már alig két nap múlva, október 5-én beugorhatnak a volán mögé. A fejlesztők a szokásukhoz hűen megosztották velünk, hogy egyes régiókban mikor várható a rajt, a kép alapján pedig a legtöbb helyen éjfél után egy perccel fognak felbőgni a motorok Xbox Series X/S-en és PC-n azok számára, akik a Microsoft Store-ból vették meg a programot. A steames változat ebben kicsit különbözik, az a verzó nálunk reggel 06:00-tól lesz játszható.

Előzmények

  • Forza Horizon 5 teszt

    Ötödik sebességbe kapcsol az Xbox Game Studios és a Playground Games nyílt világú autós sorozata. A fesztivál ezúttal Mexikóban pörgeti a motorokat és a zenét.