Közel egyórányi új gameplay videót kaptunk a DOOM-ból

Az elmúlt héten a DOOM készítői két live stream adást ígértek, amelyekben először bemutatják a snapmap névre keresztelt pályaszerkesztőt, illetve az egyjátékos kampányba is betekintést nyerhetünk. A tegnap este folyamán megkaptuk az utóbbit is, közel egyórányi felvétellel lettünk gazdagabbak, de a Gamespotnak köszönhetően megnézhetjük a pokol pályarészt kommentár nélkül, valamint a berserk módot is.

Az eddig látottak alapján a hangulattal nem lesz gond, rengeteg dolog visszatér majd a klasszikus részekből, így a várakozás egyre nehezebb, de szerencsére a premier már nincs messze, a DOOM ugyanis május 13-tól lesz elérhető PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Azóta történt

Előzmények

  • Elindult a DOOM nyílt bétája

    A fejlesztők egy új videóval is jelentkeztek, amelyben megmutatták, milyen egyedi páncélokat és festéseket kapunk a teljes kiadásban.

  • Nyakunkon a DOOM nyílt bétája

    Napokon belül bárki kipróbálhatja az érkező játék többszereplős módját.

  • Xbox One-ra is előrendelhető már a DOOM

    Limitált ideig minden korai vásárló megkapja a DOOM széria 1. és 2. részének Xbox 360-as kiadását.

  • DOOM előzetes

    Hangosan nyikorogva egyre szélesebbre tárul a pokol rozsdás kapuja, néhány hónap és lerohannak a démonok. Néhány hónap és megérkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra az id Software pokoljárása, a legújabb DOOM.