[Kitekintő]Gamer - Project Natal a mozivásznon is!

A film története - amelyben a 300 sztárja, Gerard Butler fog szerepelni - eléggé hasonlít a Project Natal témájára. A filmet Amerikában a horror projektekről elhíresült LionsGate Stúdió adja ki szeptember 4-én. A mozifilm hivatalos oldala pedig itt érhető el vagy katt a Gerard Butler poszterre! Full HD felbontásért látogassátok meg az apple honlapját. Gamereknek kötelező darab lesz!

Rövid történet:

A GAMER film egy nagy lélegzetvételű akció-thriller, amit a közeljövőbe helyeztek az alkotók, amikor is a játékvilág és a szórakoztatás egy rémísztő új hibriddé fejlődik. Az emberek tömegével irányítanak más embereket, sok játékosból álló multipalyer közösség; online játékok keretén belül: emberek játszanak emberekkel…örökre.

A GAMER motorja és lelke az elme-irányítás-technológia trión alapszik leginkább, ami ebben a korban jelentősen elterjedt, amelynek teremtője, Ken Castle visszavonult milliárdos (Michael C Hall alakít) áll. Castle, legújabb agyszüleménye, egy újabb játékmód (Slayers) az FPS (first-person shooter) a játék lényege, hogy egy karakterrel kell részt venni a történetben, de nem egy egész alakos felépítésben vagyunk jelen, hanem, mintha a saját szemünkkel látnánk a cselekményt, belső nézetből.

A legtöbb esetben online játékoknál közkedvelt, több ember egymás ellen, egyesével, vagy csapatokba verődve. Például ilyen a Wolfenstein 3D, Battlefield vagy Call of Duty játék. Ez a játékmód lehetővé teszi, hogy több millió ember kiélhesse állati gyilkolási vágyát, világméretű nézőközönség előtt, élő egyenes adásban, a Slayers online módban. Avatároknak élő rabokat használnak, akikkel azok halálukig küzdenek.

Avatár, vagy avatar - Egy indiai vallásból származik a kifejezés: A hinduizmusban az avatár egy Halhatatlan Lény inkarnációja, vagy magáé a Legfelsőbb Lényé. A szanszkrit Avatāra szóból ered, amelynek jelentése „földreszállás”, mint ahogy rendszerint a halandó világba való leereszkedést is jelent valamilyen különleges céllal. Míg az internet esetében mi ezt apró képek, ikonok formájában, magunk helyettesítése és azonosíthatósága miatt használjuk, az FPS játékokban, tehát a kiválasztott karaktereket nevezik így.

Azóta történt

Előzmények