Két új Monster Hunter játék készül Nintendo Switch-re

A Rise alcímmel ellátott rész egy teljesen új felvonás lesz, mellette pedig készül a sztori központú Stories folytatása is.

A Monster Hunter sorozatnak már korábban is népes rajongótábora volt, azonban amióta megjelent a World, még többen csatlakoztak a szörnyvadászok soraiba. Egy ideje már pletykálták, hogy Nintendo Switch-re érkezhet egy különálló epizód, a minap tartott Nintendo Direct alkalmából aztán kiderült, hogy nem is egy, hanem egyből két játékot kapnak a felhasználók. A Monster Hunter Rise egy teljesen új epizód lesz a széria történetében, ebben egy új helyszínre látogathatunk el (Kamura Village), amit töltőképernyők nélkül fedezhetünk fel. Lentebb az első trailer és gameplay részlet látható.

Miután már a meglepetéstől a Switch tulajok magukhoz tértek, jött a másik ledöbbenés, ugyanis jön a 2016-os sztori központú Monster Hunter Stories folytatása is, amely Wings of Ruin címmel érkezik. Ebben egy fiatal Szörnylovas lesz a középpontban, aki a Kinship kő segítségével képes megzabolászni a különböző teremtményeket.

A tervek szerint a Monster Hunter Rise valamikor 2021. nyarán várható, a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin 2021. március 21-én jelenik meg.

Azóta történt