Később jelenik meg a februárra tervezett Far Cry 6

A sorozat legújabb felvonása nem kapott új dátumot, mellette a Rainbow Six: Quarantine is késik majd a legújabb hírek szerint.

Úgy tűnik, hogy ez a hét a videojátékos halasztásokról szól, hiszen előbb a Cyberpunk 2077-ről, majd a PlayStation 5 exkluzív Destruction AllStars-ról és a The Ascent című izometrikus cyberpunk akció-RPG-ről is megtudtuk, hogy csak egy későbbi időpontban lesznek elérhetők. Ezekhez csatlakozik sajnos a Far Cry 6 és a Rainbow Six: Quarantine. Utóbbiról sokat nem lehet elmondani, hiszen még mindig nagyon keveset tudunk a Rainbow Six: Siege mellékágának számító alkotásról, azonban a Far Cry 6 az eredeti tervek szerint február 18-án érkezett volna. Ezt a dátumot végül elhalasztották és egyelőre nem jelöltek ki új premiernapot a fejlesztők.

Annyit tudtunk meg mindössze, hogy mind a Far Cry, mind a Rainbow Six: Quarantine valamikor a következő pénzügyi évben, vagy 2021. április 1. és 2022. március 31. között jelenik meg. A halasztás indokaként a koronavírus fertőzés miatti nehézségek lettek megjelölve.

Azóta történt