Jön PC-re is a Mortal Kombat XL, a nyílt béta már el is indult

A 2015-ös év egyik legjobb verekedős játéka idén márciusban kapott egy gyűjteményes kiadást Mortal Kombat XL néven, ebben az összes kiegészítő helyet kapott, valamint a játék online részén is rengeteget javítottak. Ott volt azonban a probléma, hogy ez a csomag csak konzolokra jelent meg, a PC-sek teljesen kimaradtak belőle, sőt utóbbiak a Kombat Pack 2-t sem kapták meg. Korábban már voltak pletykák a PC-s verzióról, azonban most lett csak hivatalos, jön PC-re is az XL kiadás, de hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem tudni.

A bejelentés konkrétan a semmiből jött, főleg mert a hírek szerint már 5 hónapja fejlesztés alatt áll a PC-s verzió. A leleplezés mellé egy igencsak pozitiv dolgot is kaptunk, ugyanis augusztus 29-ig bárki kipróbálhatja a játék multiplayer bétáját (az összes karakter játszható benne), ehhez nem kell mást tenni, mint felkeresni az alapjáték Steames adatlapját, és ott rábökni a Click here to play now! linkre. A béta kipróbálásához természetesen Steam account megléte szükséges. (Ennek létrehozása ingyenes)

Azóta történt

Előzmények

  • Mortal Kombat X teszt

    A Mortal Kombat legújabb epizódja még véresebb, még keményebb, mint a jól ismert elődei. Brutális, látványos, szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott.

  • Mortal Kombat X bemutató (iOS)

    A véres játékok 2015-ös szezonja nem csak konzolokra és PC-re jött ki, a Mortal Kombat X mobilos változata már megjelent iOS-re, az androidos pedig hamarosan érkezik.