Hirdetés

2019. október 20., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Xbox One rovat

Jön az Xbox Game Pass Ultimate

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Még idén elrajtol a Microsoft szolgáltatásainak egy új változata, amely fix havidíjért GOLD tagságot és egyben Game Pass előfizetést is tartalmaz.

Hirdetés

A Microsoft konzoljain már évek óta szükségszerűen létezik a GOLD szolgáltatás (Pl: Multiplayerhez kötelező), közel két éve pedig elindult a Game Pass is, amelynek lényege, hogy fix havidíjért több mint 100 játékkal játszhatunk addig, amíg él az előfizetésünk. Néhány hónapja már pletykálták, hogy ezt a két rendszert a cégóriás összekapcsolja, de ennek bejelentésére egészen a keddi Inside Xbox adásáig kellett várni.

Az Xbox Game Pass Ultimate lényege, hogy 15 dollár havidíjért cserébe GOLD és Game Pass előfizetésünk is lesz egyszerre, így nem kell azokért külön fizetni. A kombinált szolgáltatás természetesen csak egy extra lehetőség, továbbra is megvásárolható lesz a GOLD és a Game Pass is külön-külön a jövőben. Az Xbox Game Pass Ultimate valamikor idén indul, az Insider tagok közül a kiválasztottak azonban már most tesztelhetik azt limitált ideig.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.