Jaffe a God of War III-ról

Nem ritka, hogy az első God of War rendezője, és a második rész producere, David Jaffe érdekes dolgokról írogat személyes blogjában: most is ez történt.

Jaffe elsőként a Gears of War 2-ről áradozott, ami nála egyértelműen az év legjobb játéka, és ezidáig úgy gondolta, hogy olyan jól néz ki, aminél jobban nem igen nézhet már ki egyetlen jelenlegi generációs cím sem.

Csakhogy: Jaffe nemrég tett egy látogatást a Sony Santa Monica-i stúdiójánál, és ha már ott járt, akkor természetesen vetett egy pillantást a God of War III-ra is, és nem nagyon akart hinni a szemének.

"Nem akarok fannak hangzani, de ez a kib@sszott játék úgy néz ki, mind eddig semmi más, és a szavamon foghattok majd, amikor először gameplay videót mutatnak róla. Mintha egy festmény kelne életre, olyannyira jól néz ki" - áradozott Jaffe.

Hasonló vélemények szivárogtak ki a játékról a Sony Computer Entertainment múlt heti, londoni belső eligazításáról is, így a PlayStation 3 tulajdonosok jól teszik, ha elmormolnak néhány imát a 2009 végi megjelenés érdekében.