2019. augusztus 23., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Ingyenes Titanfall Battle Royale játék készül?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Maga az alapötlet is meglepő lehet sokak számára, azonban a szóbeszédek szerint napokon belül meg is jelenik az új játék.

Hirdetés

A 2016-os Titanfall 2 egy remek játék volt, így bizonyára sokan vannak olyanok, akik várják egy esetleges folytatás megjelenését. A Respawn jelenleg egy Star Wars programon dolgozik, de azért akadnak jelek, amelyek arra engednek következtetni, hogy valami készülhet a háttérben. Lehetséges azonban, hogy nem pontosan azt kapjuk, amire rengetegen számítanak, ugyanis a minap felröppent egy pletyka, hogy érkezik az Apex Legends, amely egy Titanfall Battle Royale játék lesz.

A szóbeszédet Jeremy Hambly, a TheQuartering nevű csatorna tulajdonosa indította, aki elmondta, hogy az EA és a Respawn egy ingyenes battle royale FPS-sel jelentkezik, méghozzá napokon belül. A tervezett megjelenés február 4-én esedékes állítólag, így kíváncsian várjuk, hogy ebből mi igaz. A videós szerint a játék a Call of Duty: Blackout és a Rainbow Six: Siege keresztezésének tűnik, és maximum 60 felhasználó lehet majd a pályán.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.