Humankind - A háború művészete

A készítők kiadtak egy új fejlesztői videót, amelyet érdemes lehet megnéznie azoknak, akiket érdekel a játék.

A háború az emberiség történelmének elkerülhetetlen része, és mikor egy birodalmat próbálsz felépíteni idővel eljön majd a pillanat, mikor magad is csatába akarod vezetni egységeidet, akár Cézár vagy Napóleon. A SEGA és az Amplitude legújabb történelmi stratégiai játékában, a HUMANKIND-ban nem csak birodalmad döntéshozója leszel, de te adod majd közvetlenül a parancsokat is a harctéren. Készülj fel a háború művészetének elsajátítására!

Az április 22-én, kizárólag PC-re érkező HUMANKIND legújabb „Art of War” fejlesztői naplója a játék harcrendszerének alapjaiba ad betekintést. Az egységek seregekbe tömörülnek, amivel a játékosok hatékonyan irányíthatnak több egységet és küldhetik őket harcba közvetlenül a térképen. A játékosoknak teljesen az irányítása alatt lesz, hogy pontosan hol helyezkednek el egyes egységek, hova mozdulnak el és mit támadnak meg – ami azt jelenti, hogy teljesen kihasználják majd a terep előnyeit.

Persze csak akkor, ha harcba akarnak szállni. Az automatikus megoldás gombbal átugorhatók azok számára, akiket kevésbé érdekelnek a háború részletei. Ez csak egy az OpenDev visszajelzéseiből kért számos változtatásból, mely során a közösség javaslataival segített a játék jobbá tételében.