Hónap végén jönnek a Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution új kiadásai

A kibővített változat eddig csak Nintendo Switch-re jelent meg, hamarosan ez megváltozik.

A Konami Digital Entertainment B.V. ma bejelentette, hogy a Yu-Gi-Oh! kártyajátékon alapuló játékok történetének eddigi legátfogóbb része, a Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution 2020. március 24-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, illetve ugyanezen napon új tartalmakat tartogató ingyenes frissítést kap a már elérhető Nintendo Switch verzió.

A népszerű Yu-Gi-Oh! kártyajátékon alapuló Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution keretében a párbajozók minden eddiginél több, tízezret is meghaladó számú kártyából állíthatják össze paklijukat. A játék olyan élményt kínál, amit minden szintű párbajozó élvezhet, a mind a hat Yu-Gi-Oh! animációs sorozatot ismerő rajongóknak pedig lehetőséget nyújt, hogy újra átéljék a Yu-Gi-Oh! 20 éves múltját, köztük a széria legemlékezetesebb pillanatait.

A Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution főbb jellemzői:

  • A párbaj stratégiák új szintre lépnek a több, mint 900 vadonatúj kártyával, melyekkel együtt a játékban összesen több, mint 10000 kártyából válogathatsz.
  • Új Yu-Gi-Oh! VRAINS karakterek csatlakoznak a párbajokhoz, köztük VAris, Emma, Lightning és sokan mások.
  • Élj át vadonatúj összecsapásokat és történeteket a teljes Yu-Gi-Oh! VRAINS animációs sorozatból!
  • A PlayStation 4, Xbox One és PC verzió artalmazza a Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist összes eredeti és DLC tartalmát, valamint megjelenés óta kiadott frissítését.