Homeworld Remastered Collection

A THQ széthullásával a Homeworld jogok a Gearbox-hoz kerültek, akik később megerősítették, hogy méltón kívánják felhasználni a hozzájuk kerülő jogokat. Ennek egyik első lépése a Homeworld és a Homeworld 2 felújítása.

Pontos dátum egyelőre nincs, de azt már tudhatjuk, hogy Homeworld Remastered Collection néven fog visszatérni a két játék. A kollekció egyrészt tartalmazni fogja a két játék grafikailag felújított változatát valamint az eredeti játékokat is. Ez a kiadás digitális formában lesz majd elérhető.

Ezen felül dobozos formában érkezik egy Collector's Edition változat is, jobban mondva kettő. Az egyik egy 15 cm nagyságú, öntött cink ötvözetből készült Mothership replikát tartalmaz majd, ennek ára 75 dollár lesz. A másik változatban egy már 30 cm nagyságú, műanyagból készült, LED világítással ellátott Mothership replika kap majd helyet. Ez a változat viszont már 100 dollárba kerül majd. A replikákon kívül előreláthatólag az alábbi képen látható tartalmakkal lesz felszerelve a gyűjtői kiadás. Természetesen csak nagyon korlátozott mennyiségben lesz elérhető.

Azóta történt

Előzmények