Holnap jelenik meg a Limbo

A Playdead által fejlesztett Limbo egy ügyességi platformjáték lesz, melyben nagy szerepet kapnak logikai képességeink is. A játékban egy kisfiút irányítunk, akinek mindenféle veszélyekkel teli helyeken keresztül kell átjutnia, hogy megtalálhassa elveszett testvérét.

Korábban még reménykedhettek a PC tulajdonosok, hogy esetleg ők is megkaphatják ezt a remeknek ígérkező platformjátékot, ugyanis az ESRB honlapján az XBOX mellett feltüntették a Games for Windows jelölést is. A fejlesztők azonban nemrég kijelentették, hogy a Limbo egy XBLA-exkluzív játék lesz, és egyben megkérték az ESRB-t, hogy távolítsák el a félreértésekre okot adó Games for Windows jelölést. Így most már csak az XBOX360 szerepel a listán.

A játékban kiemelt szerepet kap a fizika, a csapdák és logikai feladványok szinte teljesen ezen alapulnak. A túléléshez nem csak jó reflexekre, de kiváló logikára és ügyességre is szükségünk lesz. Az alábbi videókban bő 30 percet nézhetünk meg a játékból, aki nem szeretné lelőni magának a poént, az nyugodtan kihagyhatja őket. Íme:

Előzmények