Hivatalosan is bemutatkozott a Total War: Pharaoh

A franchise legújabb epizódja októberben érkezik PC-re.

A SEGA Europe Limited és a Creative Assembly Limited büszkén mutatja be a Total War: PHARAOH-t. A díjnyertes stratégiai franchise következő része 2023 októberében jelenik meg PC-re. A z új játék az egyiptomi Új Királyság időszakának viharos eseményeibe kalauzolja el a játékosokat, ahol három nagy kultúra sorsáról dönthetnek, miközben a túlélésért küzdenek a katasztrófákkal sújtott bronzkori összeomlás közepette

Kevés ikonikusabb korszak van az ókori Egyiptomnál; tele politikai intrikákkal, katasztrofális eseményekkel, és nagyszabású hadjáratokkal. Tökéletes helyszín egy Total War játékhoz" - mondta Todor Nikolov, a játék rendezője. "Fáraóként meg kell mentened Egyiptomot a pusztulás széléről, és át kell vezetned népedet a vészterhes bronzkori összeomláson. Csak rajtad múlik, hogy fennmaradsz-e, vagy a történelem homályába veszel."

ALAKÍTSD KI DINASZTIÁD
A fáraó halott. Egyiptom, Kánaán, és a Hettita birodalom népe új vezetőért kiált. Sokan vágynak a trón megszerzésére, de a fáraóvá váláshoz vezető út veszélyes. E nagy nemzetek vezetőjeként le kell győznöd a társadalmi összeomlást, szembe kell nézned a természeti katasztrófákkal, és harcolnod kell, hogy megvédd népedet a távoli országokból érkező betolakodóktól. 
Válassz a három különféle kulturális központból származó nyolc frakcióvezető közül, vedd át egyedi játékstílusukat és irányítsd a halálos és változatos alakulataidat. Akár páratlan diplomataként tárgyalsz, rendíthetetlen parancsnokként szállsz harcba, rettenthetetlen hadvezérként teremtesz káoszt, válj olyan vezetővé, akire a történelem emlékezni fog. 

TÁRD FEL AZ ÓKORI EGYIPTOMOT
A fáraóvá válás útján fedezd fel az ókori Egyiptom gyönyörűen buja, és gazdag rekreációját hatalma csúcsán. a Nílus termékeny partjaitól a Sínai-félsziget szélfútta, száraz sivatagain át az ókori Anatólia hegyvidéki szikláiig. Ezzel a csodálatos vizuális újragondolással Egyiptom legzűrzavarosabb korszakának szépsége és brutalitása kel életre. 

ÉLJ ÁT EPIKUS, DINAMIKUS CSATÁKAT
Az ellenséges hadseregek elleni küzdelem nem az egyetlen kihívás. Vezesd katonáidat az időjárás hirtelen és drámai változásain - például zivatarokon és homokviharokon - keresztül és legyél szemtanúja a csata fordulatainak, ahogy az közvetlenül befolyásolja a környező terepet. Óvakodj a tűz fenyegető erejétől is, mivel a csaták lángokba borulhatnak, amelyek erdőket égetve és az ellenséges települések alapjait megrongálva csapnak le és terjednek szét a csatatéren.