Hivatalosan is bemutatkozott a LEGO 2K Drive

Néhány napja kiszivárgott, most pedig végre megtudtuk, hogy mikor érkezik a program.

A 2K és a LEGO Group ma bejelentette a LEGO 2K Drive-ot, a versenyzésre kihegyezett versenykalandot (Néhány napja már kiszivárgott pár kép belőle), amely 2023. május 19-én jelenik meg. A Visual Concepts által jegyzett LEGO 2K Drive továbbfejleszti az ikonikus LEGO játékélményt egy hatalmas, nyitott világgal, ahol a játékosok bármilyen járművet építhetnek, bárhol vezethetnek, és LEGO versenyzőlegendává válhatnak.

Ez a program lesz az első játék a 2K és a LEGO Group közötti, több címet tartalmazó, AAA LEGO-játékok fejlesztésére irányuló partnerségben. A 2K bizonyított szakértelme a magas színvonalú és magával ragadó interaktív szórakoztatóipari élmények terén, valamint a LEGO Csoport példátlan kulturális hatása révén a partnerség izgalmas új utakon fejleszti tovább a rajongók által ismert és szeretett ikonikus LEGO játékélményt.

A LEGO 2K Drive főbb jellemzői a következők:

  • Történet egy nagy, nyílt világban: A játékosok Bricklandia számtalan vidékét járják be, miközben karizmatikus riválisaikkal versenyeznek, reménykedve abban, hogy egy nap megnyerhetik a hőn áhított Sky Cup trófeát. A LEGO 2K Drive-ban a játékosok maguk döntik el, miként szeretnének játszani egy hatalmas, versenyekkel, minijátékokkal, kihívásokkal, gyűjtögetnivalókkal, rombolnivalóval teli nyílt világban, amely olyan LEGO-sorozatokból ismert járműveket vonultat fel, mint a City, a Creator, a Speed Champions és sok más.
  • Magas oktánszámú LEGO versenyzés: A versenyzés a LEGO 2K Drive-ban egy pörgős, nem mindennapi élményt nyújt, miközben a játékosok a pályák széles skáláján csatáznak, miközben kihasználják az egyedi power-up képességeket, amelyek egy gombnyomással megváltoztathatják a játékos helyezését a versenyben.
  • Egyedi testreszabás: A LEGO 2K Drive változatos testreszabási rendszere lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a saját ízlésükhöz passzoló járműveket rakjanak össze a több mint 1000 egyedi LEGO-elemből, amely a kaland során rendelkezésre áll, emellett rengeteg színes dizájn, matrica, díszítés és még sok más használható fel.

Játssz egyedül vagy együtt: A LEGO 2K Drive egy robosztus kooperatív és egy izgalmas kompetitív többjátékos módot kínál. Játssz barátokkal és családtagokkal a lokális, 2 fős osztott képernyős módot használva, vagy mérkőzz meg online más, hasonló képességszintű versenyzőkkel.

"A videojátékok már régóta fontos eszközei annak, hogy rajongóink megtapasztalják a LEGO System-in-Play varázslatát, és a 2K a közönség széles köre számára minőségi, innovatív címek készítésében elért eredményei miatt tökéletes partner a következő ikonikus AAA LEGO-játékok megalkotásához" - mondta Remi Marcelli, a LEGO GAME vezetője. "A LEGO 2K Drive-tól kezdve izgatottan várjuk a rajongókat, hogy megtapasztalják a friss, új megközelítést, amely a rajongók által elvárt LEGO humorra és szórakozásra épül."

A LEGO 2K május 19-én lesz világszerte elérhető PlayStation 5,  PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch platformokon.